Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
Matei:
--- Citat din: micaela din Vineri, 05 Octombrie 2012, 18:07 ---da' ce, eu sunt cladirile acelea? n-am spus ca-mi place oglindirea mea... :buck2:
--- Terminare citat ---
ca sa starnesti interesul si imaginatia, pentru frumoasele de altadata era suficient sa-si arate doar un pic din glezna. asa si cu tine, poate ca nu esti cladirile acelea, poate esti chiar un monument in realitate!
exprimarea ta initiala, asa simpla si fara explicatii, era misterioasa si dadea ghes la interpretari! (altfel de guess careia-i dam bun revenit si pe aceasta cale; guess care de mult nu ne-a mai plimbat prin cuhnii :)).
micaela:
inteleg ca exprimarile laconice te incita precum glezna femeii antebelice. ^-^
Matei:
--- Citat din: micaela din Vineri, 05 Octombrie 2012, 18:17 ---inteleg ca exprimarile laconice te incita precum glezna femeii antebelice. ^-^
--- Terminare citat ---
laconice dar cu substanta. ;)
micaela:
--- Citat din: Matei din Vineri, 05 Octombrie 2012, 18:20 ---laconice dar cu substanta. ;)
--- Terminare citat ---
cu substanta didactica? :)
Guesswho:
--- Citat din: Matei din Vineri, 05 Octombrie 2012, 18:15 ---(altfel de guess careia-i dam bun revenit si pe aceasta cale; guess care de mult nu ne-a mai plimbat prin cuhnii :)).
--- Terminare citat ---
daca de mine-i vorba, Matei, bine v-am regasit, desi n-am disparut niciunde. sunt cu voi, va citesc, ma amuz si-mi prinde tare bine joaca voastra (a ta si-a micai :D, mai uit de-ale mele.
m-ai bagat in ceata cu cuhnia, a trebuit sa caut in dictionar, la noi nu-i folosit termenul. dar nici tu nu auzisei de opintici ;), asa ca invatam unii de la altii. sa vad ce ne arati la anatomie ;D, le las pe doamnele profesoare in fata, eu pot privi si din randul 2... ^-^
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă