Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
micaela:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 14:27 ---Ba chiar n-am nicio astenie... Exersez acceptarea de sine. Feels good like never... ;)
--- Terminare citat ---
nu, nu, nu...vrei sa spui ca asa arati tu cand te feeli mai better ca oricand? ;D
Matei:
--- Citat din: collin_pow din Marți, 25 Septembrie 2012, 20:50 ---.......... am creat infantil. Am obosit!
--- Terminare citat ---
efortul tau merita toate laudele, cel putin ai incercat, nu ca mine care-am luat un desen de pe net si l-am dus plocon domnitei de prenume micaela.
la prima vedere, facand abstractie de codita sfredel si cornite, am crezut ca e vorba despre un pui de gaina! apoi am vazut codita si mi-am zis ca e o oita cu codita de purcel. cornitele le-am vazut mult mai tarziu. oare o fi ceva tipic barbatesc? ;D
totusi, bravo pentru efort. :applause:
micaela:
--- Citat din: Matei din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 16:18 ---efortul tau merita toate laudele, cel putin ai incercat, nu ca mine care-am luat un desen de pe net si l-am dus plocon domnitei de prenume micaela.
la prima vedere, facand abstractie de codita sfredel si cornite, am crezut ca e vorba despre un pui de gaina! apoi am vazut codita si mi-am zis ca e o oita cu codita de purcel. cornitele le-am vazut mult mai tarziu. oare o fi ceva tipic barbatesc? ;D
totusi, bravo pentru efort. :applause:
--- Terminare citat ---
nu e tipic barbatesc; nici femeile nu vad cornitele (diminutivul e putin fortat ;D) de la inceput... si daca le vad, prefera sa se minta ca sunt doua cucuie retractabile. ;D
collin_pow:
Nici nu stiu ce sa iti raspund Matei! De cand mi-a spus Caroline despre inteligenta analitica si cea sentimentala nici nu mai stiu exact ce sunt. Poate sunt femeie ! Poate ambele, poate doar o oaie :). Sa schimbam imaginea asadar :
Eu calatoresc de 3 ani cu mijloacele de transport public si ma simt mult mai liber!
Guesswho:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 26 Septembrie 2012, 16:28 ---nu e tipic barbatesc; nici femeile nu vad cornitele (diminutivul e putin fortat ;D) de la inceput... si daca le vad, prefera sa se minta ca sunt doua cucuie retractabile. ;D
--- Terminare citat ---
;D buna asta :applause:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă