Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (504/826) > >>

collin_pow:
Imi cer scuze pentru englezismele mele sunt un snobism lingvistic. In fapt nu stapanesc foarte bine nici o limba straina! :hammer:

micaela:

--- Citat din: collin_pow din Marți, 25 Septembrie 2012, 21:17 ---Imi cer scuze pentru englezismele mele sunt un snobism lingvistic. In fapt nu stapanesc foarte bine nici o limba straina! :hammer:

--- Terminare citat ---

:) nici noi nu ne snobim; ne jucam.  :) nu stiu cati sunt "experti in limbi straine". si eu am uitat foarte mult.

bit:

--- Citat din: Caroline din Marți, 25 Septembrie 2012, 20:37 ---
@ bitek. Arta se gusta, nu se intelege.  :)

--- Terminare citat ---

Ia sa vedem:

Ce gusti de aici, cum percepi bucata asta de bronz? (daca nu esti roman. si nu stii basmul. Si nu stii cautarea obsesiva a lui Brancusi pentru esente, nu pentru forme). S-auzim!

Caroline:
N-am de gand sa fac analize, ca nu-s critic de arta... ba chiar imi repugna ce fac criticii din arta.
Eu am o alta credinta: arta este autentica nu atunci cand este politically correct pentru critici si cunoscatori, ci atunci cand reuseste sa codifice si decodifice, in ochii privitorului de rand, aceeasi emotie. Atunci cand vreau sa exprim pietate, aceasta sa fie perceputa ca si pietate de cei care privesc, chiar daca arata a cu totul altceva in lumea obiectiva... sau macar sa le trezeasca un sentiment propriu. Mie, imaginea asta, de exemplu, imi spune pietate, desi seamana cu o pana de scriitor. :)

collin_pow:
eu cred ca artistii creeaza pentru public (e drept din ce in ce mai multi creeaza pentru bani ). Ei sunt firi sensibile si avind talent ... reusesc sa intruchipeze simtirile lor prin creatie ca sa transmita publicului momentul emotiei. Fiecare are publicul lui.... publicul lui Picaso este diferit probabil de publicul lui Pierro della Francesca.Important este ca cineva chiar si o persoana sa nu fie indiferenta in fata creatiei. Daca este asa... a reusit. Este o opinie strict personala si deloc a unui profesionist critic expert etc. Aceste fiind spuse cine a simtit emotia oitei mele?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă