Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
collin_pow:
Si eu as tine in bucatarie un Dali original... mai mult ca o razbunare. Merita sa miroasa o ciorba facuta de mine si sa nu se poata atinge de ea. Stiu ca poate e un pitic pe creier al meu dar cred ca merita de cand l-am descoperit pe Bosch si am citit Jurnalul unui geniu. Artistii nu ar trebui judecati dupa ceea ce sunt ci dupa ceea ce creaza, dar cum nimeni nu e perfect asta inseamna ca nici eu si imi asum defectele cu seninatate :)
collin_pow:
@Caroline... intrebarea ta ma surprinde... m-as fi asteptat mai degraba sa fiu intrebat de ce arata ca un porc ;D ! Sunt convins ca cineva aici va analiza psihanaliticul meu la microunde microscop ceva si va avea o explicatie pertinenta :D
micaela:
:) hm. si mie mi-a sugerat ceva inrudire cu aghi' :). collin, sa stii ca patrupedu' cu coarne lungi e vaca; oaia e mai putin dotata. si eu confund gasca cu ratza, nu-i grav. ;D
da' testul l-ai luat. esti de-al nostru. stii sa te joci. :)
multu' pentru oita.
collin_pow:
Am invatat relativ recent diferenta dintre fusta si rochie si inca mai lucrez sa fac diferenta intre gene si sprancene ... diferenta dintre oaie si vaca... o fac vizual... next level may be drawing... maybe :) Cred ca are cornite supradimensionate din dorinta mea ascunsa de a face un pic evilish etern blanda si inocenta oita :)
micaela:
--- Citat din: collin_pow din Marți, 25 Septembrie 2012, 21:13 ---Am invatat relativ recent diferenta dintre fusta si rochie si inca mai lucrez sa fac diferenta intre gene si sprancene ... diferenta dintre oaie si vaca... o fac vizual... next level may be drawing... maybe :) Cred ca are cornite supradimensionate din dorinta mea ascunsa de a face un pic evilish etern blanda si inocenta oita :)
--- Terminare citat ---
atunci e punct ochit, punct lovit. este evilish. ;D
si-n miorita, etern blanda oita este mesagerul "relei vestiri".... :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă