Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
micaela:
--- Citat din: Matei din Joi, 20 Septembrie 2012, 21:24 ---nu da' facem rost de ei pentru tine! :)
--- Terminare citat ---
pluralul de majestate? ::) faceti voi asta pentru mine?! si eu care credeam ca ma antipatizati iremediabil pe motiv de incompatibilitate politica. ;D
Matei:
--- Citat din: micaela din Joi, 20 Septembrie 2012, 21:44 ---pluralul de majestate? ::) faceti voi asta pentru mine?! si eu care credeam ca ma antipatizati iremediabil pe motiv de incompatibilitate politica. ;D
--- Terminare citat ---
probabil ca ai avut tu un deja vu al majestatatii mele, pentru ca intrebarea ta suna "aveti si unicorni" si n-am putut sa te contrazic. mai ales ca vazusem si reverenta de rigoare.
nu antipatizez iremedial pe nimeni, cu atat mai putin pe motivele susmentionate. cred ca in sinea ta si tu imi dai dreptate dar ca o domnita dura pe pozitii ce te afli, nu prea-ti este la indemana sa recunosti. iar eu nu insist. :)
micaela:
glumeam. :P
daca atunci cand spui ca-ti dau dreptate in sinea mea te referi la opiniile tale politice, nu, nu-ti dau dreptate decat in mica masura. :) nu tin sa raman dura pe pozitii daca imi schimb opinia.
Matei:
--- Citat din: micaela din Joi, 20 Septembrie 2012, 21:52 ---glumeam. :P
daca atunci cand spui ca-ti dau dreptate in sinea mea te referi la opiniile tale politice, nu, nu-ti dau dreptate decat in mica masura. :) nu tin sa raman dura pe pozitii daca imi schimb opinia.
--- Terminare citat ---
o mica masura e totusi ceva! ;)
micaela:
masura aceea se refera la faptul ca (mai) toti din politica au petele lor, insa in ce-l priveste pe "suvita" si in ce priveste oportunitatea implicarii "in politica", asa, de pe marginea terenului, avem perceptii semnificativ diferite.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă