Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
Matei:
--- Citat din: micaela din Luni, 17 Septembrie 2012, 23:42 ---
atat de tare te-a afectat? ;D apropo, mai stii ceva de Victor, ca si el parea un Tristut pe taramul opiniilor mele politice. ;D
--- Terminare citat ---
fata mosului (ca parca va propusesem sa fiti fetele mele la un moment dat), ideea era alta, un pic mai elevata. dar ne multumim si cu acest raspuns, e de trecere, nu te lasam noi repetinche! Victor? nu, dar am impresia ca a gasit alti chevaux a chevaucher mai interesanti. ca tot vorbiram noi pe-aici de inorogi si cai verzi pe pereti. expresia asta este o parodie... dupa ce alta expresie? ia sa vedem cine stie!
cine ghiceste ia drept premiu o plimbare la hipodromul din ploiesti.
micaela:
pai stiu ca sabia aceea era "imposibilitatea", "distanta" dintre Tristan si Isolda, caci Isolda era destinata altcuiva.
nu-mi cere sa inteleg ce-ai vrut tu sa spui, ca eu functionez la cota de avarie, epuizata fizic si psihic fiind de o saptamana super-incarcata care, in sfarsit, s-a incheiat glorios. :)
Matei:
--- Citat din: micaela din Luni, 17 Septembrie 2012, 23:52 ---pai stiu ca sabia aceea era "imposibilitatea", "distanta" dintre Tristan si Isolda, caci Isolda era destinata altcuiva.
nu-mi cere sa inteleg ce-ai vrut tu sa spui, ca eu functionez la cota de avarie, epuizata fizic si psihic fiind de o saptamana super-incarcata care, in sfarsit, s-a incheiat glorios. :)
--- Terminare citat ---
totul e bine can se termina cu bine! alt cliseu... sau e dintr-o piesa de teatru?
micaela:
--- Citat din: Matei din Luni, 17 Septembrie 2012, 23:56 ---totul e bine can se termina cu bine! alt cliseu... sau e dintr-o piesa de teatru?
--- Terminare citat ---
shakespeare
Caroline:
--- Citat din: Matei din Luni, 17 Septembrie 2012, 23:48 ---ca tot vorbiram noi pe-aici de inorogi si cai verzi pe pereti. expresia asta este o parodie... dupa ce alta expresie? ia sa vedem cine stie!
cine ghiceste ia drept premiu o plimbare la hipodromul din ploiesti.
--- Terminare citat ---
Mananci, calule, ovaz? Zic si io, nu dau cu paru'... :P
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă