Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
steliana:
--- Citat din: Caroline din Luni, 10 Septembrie 2012, 11:14 ---Ba da, Matei, am raspuns cu "bro" la "sis", daca-ti aduci aminte... ca pentru "fetele mosului" cre'ca nu corespunde varsta... :P
Si mai imi aduc aminte ca Mica, Guess si cu mine eram "surori" undeva pe un topic de dezvoltare personala... :D
Deci... problem (cred ca ar fi trebuit sa pun asta la "Intrebari de chinuit neuronu'" ;D ) : Noi trei suntem surori. Io-s sora cu Matei. Mica e sora 13 cu Lili sora 17 si, in acelasi timp, e fratili lu' bitek. Rezulta ca si io-s rubedenie cu bit? :rtfm: Nu de alta, da' ca sa stiu cum ne inarmam pentru sfarsitul saptamanii... :whistle:
--- Terminare citat ---
si eu daca sunt infiata de doina (sau m-a mintit ?, ca nu o mai vad pe la centru :( )...? nexam mama, tata, frati, surori ... :'( si mai sunt si cea mai cuminte ... ;D cand nu rad si nu fac prostioare intentionat ... :buck2:
luciamanta:
Problema "frăţiei" este complicată, ramificată, nu se ştie unde poate duce...
Postez o imagine mai jos, care arată cât de acerbă este competiţia!
steliana:
un greierasss ... din seria de shock ;D
Caroline:
Lucia, am remarcat pozele frumoase puse de tine, chiar si printre... :offtopic: -urile noastre. ::)
Steliana... nu inteleg ce vezi socant acolo? :giggle: Tipu' seamana cu prima mea poveste de iubire... :strambatura:
steliana:
--- Citat din: Caroline din Luni, 10 Septembrie 2012, 13:35 ---Steliana... nu inteleg ce vezi socant acolo? :giggle: Tipu' seamana cu prima mea poveste de iubire... :strambatura:
--- Terminare citat ---
Carol ... dac-ai stii ... ;D acest "tip e Adi Bezna care ne-a incantat inca din prima seara la Sibiel; au urmat alte seri - aveam masa rezervata la Sibiel in tabere - de incantare prin cantare si "snoave" spuse de el si in spectacolele de la Bucuresti; socul a fost cand era imbracat in scufita rosie - cu barba si par pe piept - ;D cu codite, pampoane, sortulet, cosulet ... aduna ciupercute de pe gresia din restaurant, a fost "criminalul" care era sa moara din cauza rasului meu ;D ... a fost si este inca, o incantare de om.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă