Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
Matei:
--- Citat din: bitek din Duminică, 09 Septembrie 2012, 22:03 ---Nu te lua de frati, Matei! Ca nu stii de unde-o sa-ti aterizeze o d-asta :fight:
--- Terminare citat ---
de frati micaela, vrei sa zici! pai am vazut! gata, nu ma mai bag ca vad ca ori cropuieste tot ce-apuca ori face adaugiri neasteptate. tine-te departe de mouse-ul ei!
am lucrat asa de intens de vineri pana acum ca se pare ca am cam luat-o razna.si inca n-am terminat, sunt in recreatie!
micaela:
da. si eu sunt in recreatie, dar parca as mai face o adaugire....hm >:D ;D
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: bitek din Duminică, 09 Septembrie 2012, 21:48 ---Si io care ma pregateam sa ma legan de pe in picior pe altu`cu pungutza de bronz lichid in mana si sa cant "nu, nimeni nu ma vrea"
;D
--- Terminare citat ---
ti-am zis sa termini cu tampeniile si sa numai umblii lelea prin tramvaie!!! :hammer: :fight:...ne faci blazonu de ras!!! :fight:
Caroline:
;D Mari_a, am vrut sa pun eu melodia aia, da' am zis ca destul m-am legat de poza lui bitek, fara sa-l cunosc... si nici n-am poze compromitatoare de santaj, in caz de... :giggle: Pe mine cin' ma ia de sora?! :oops:
Matei, nota bene: in poza ta erau doua persoane. Mi-a trecut prin cap sa pariez pe cel incruntat... da' doar mi-a trecut. :P
bit:
No, ce crezi mataluta, ca mult o mai fi pana la sfarsitu`lunii? :knuppel2:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă