Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (457/826) > >>

cineva:
Nu ai de unde sa-ti amintesti poza mea...doar daca avem drumuri intersectate...este facuta la Dedrad langa Reghin, unde am cules mere si prune cu baiatul meu, acum vreo 2 saptamani... doar daca ne intersectam pe undeva...

cineva:

--- Citat din: micaela din Joi, 06 Septembrie 2012, 19:24 ---asadar te-am ghicit, somebody.  :)

--- Terminare citat ---
Era imposibil sa nu o faci. Iar eu nu fac eforturi sa nu fiu recunoscut...sper doar ca sa nu mai repet experientele anterioare....

Caroline:

--- Citat din: cineva din Vineri, 07 Septembrie 2012, 09:46 ---Nu ai de unde sa-ti amintesti poza mea...

--- Terminare citat ---

Ai dreptate, am verificat in pozele mele si seamana bine cu una dintre ele, dar nu e aceeasi. Mea culpa.

micaela:

--- Citat din: cineva din Vineri, 07 Septembrie 2012, 10:12 ---Era imposibil sa nu o faci. Iar eu nu fac eforturi sa nu fiu recunoscut...sper doar ca sa nu mai repet experientele anterioare....

--- Terminare citat ---
imposibil nu era, mai ales ca nu am obiceiul sa analizez, psihanalizez, despic in 14 postarile celorlalti. mi-au sarit in ochi  doua chestiuni care mi-au atras atentia si randul trecut.  :)
iti doresc sa nu repeti experientele anterioare si nici altele asemanatoare  ;D. de tine depinde.  :)

cineva:
Imi cautam linistea in nelinistile altora...imi cautam echilibrul  in dezechilibrele altora... linistea m-a gasit venind de unde nu am cautat niciodata...echilibrul s-a impus singur peste rataciri si cautari...am inteles in sfarsit ca absolutul nu exista ...cautarea lui e vanare de vant

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă