Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (452/826) > >>

micaela:

--- Citat din: steliana din Marți, 04 Septembrie 2012, 12:32 ---si eu, tot cu minune ...

--- Terminare citat ---

e a ta? :)

steliana:

--- Citat din: micaela din Marți, 04 Septembrie 2012, 15:16 ---e a ta? :)

--- Terminare citat ---

ai ghicit! seamnana cu mine, nu-i asa?

luciamanta:

--- Citat din: micaela din Marți, 04 Septembrie 2012, 15:15 ---Lucia, imaginile postate de tine imi fac placere intotdeauna.  :)

--- Terminare citat ---
Mica, mă bucur nespus de mult. :)

Matei:

--- Citat din: luciamanta din Marți, 04 Septembrie 2012, 11:16 ---O imagine foarte frumoasă, pură, minunată.

--- Terminare citat ---
esti tu cand erai mica? o papusa vie!  :thumbup:

--- Citat din: steliana din Marți, 04 Septembrie 2012, 12:32 ---si eu, tot cu minune ...

--- Terminare citat ---

la fel, steliana, tu cand erai mica? o alta papusa!  :thumbup:

mi-a venit o idee, o sa caut si eu o poza cu mine cand eram mic si cu genunchii juliti! si daca va hotarati si voi ceilalti sa faceti acelasi lucru, presimt ca o sa fie distractiv! :)

steliana:

--- Citat din: Matei din Marți, 04 Septembrie 2012, 23:09 ---mi-a venit o idee, o sa caut si eu o poza cu mine cand eram mic si cu genunchii juliti! si daca va hotarati si voi ceilalti sa faceti acelasi lucru, presimt ca o sa fie distractiv! :)

--- Terminare citat ---

cand eram mica aveam genunchii mai putin juliti decat acum; ar fi distractiv sa-i punem pe cei de-acum ... am o usita de la noptiera care, de cate ori trece o vanataie, se deschide la comanda si-mi face alta pe celalalt picior; si tot asa ... o bat in cuie ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă