Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (447/826) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: Caroline din Luni, 20 August 2012, 11:36 ---
Urmatoarele doua fotografii au fost cotate drept foarte bune tehnic vorbind (desi mie nu-mi "vorbesc"):

--- Terminare citat ---

arata  bine intradevar (si la expunere si la claritate etc) , cat despre prima cu marea ,  daca o maresti si te concentrezi pe valul de la tarm pare ca si cum ai fi acolo langa apa ! ceea ce pentru mine inseamna o fotografie reusita.

cat despre partea cu "jucatul" ( eu ii  zic "mixat" ca la muzica  :giggle:) te pricepi bine!  O0  dar presupune  o gramada de timp .

Caroline:

--- Citat din: almi_gabi din Luni, 20 August 2012, 12:49 ---...dar presupune  o gramada de timp .

--- Terminare citat ---

Aceia sunt poate singurii timpi din viata mea cand uit sa mananc, sa dorm, sa fumez, sa ma uit la ceas etc.  ::)

dauina:
Cu dedicatie speciala pentru bitek, care si-a schimbat avataru' dorind sa vina iarna......ia de aci, draga bit....
Everest, august 2010

bit:

Daca e facuta cu manuta ta proprie si personala (nu ca m-as mira  ;D),  atunci  :bow: , acolo ma mut! Nu pe creste, mai pe la poale, asa... (si p-oma in Japonia, logic)

Caroline:

--- Citat din: dauina din Duminică, 26 August 2012, 10:22 ---...pentru bitek, care si-a schimbat avataru'...

--- Terminare citat ---

Vai, bit, ce urs ai devenit...  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă