Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (445/826) > >>

Caroline:
Ei, oricum sunt frumoase! Imi aduc in minte doua amintiri:

1. Cand eram studenta, faceam experiente in laboratorul de chimie si la un moment dat niste substante care ardeau foarte colorat au luat foc necontrolat. Toata lumea se distra sa stinga focul inainte sa devina incendiu, in timp ce singura mea reactie a fost: ce frumos arde!

2. Mai recent, veneam de la tara cu o masina si incepuse furtuna. Printre dealuri, "plutele" (plopii batrani) de pe marginea soselei cadeau una dupa alta (noroc ca pe camp si nu pe drum), iar cerul era un spectacol de tunete si fulgere... N-am simtit nicio teama, a fost frumos!

Crazy, isn't it?  ;D

Matei:

--- Citat din: Caroline din Vineri, 17 August 2012, 22:21 ---Din prima mea Delta, 2007, cu prima mea camera foto digitala:

--- Terminare citat ---

prima ta delta vazuta prin prima ta camera foto digitala arata superb! preferatele mele sunt: fotografia cu cele doua frunze sub ploaie, cea cu focul, cea cu barca, soarele apunand printre stufaris. geaba aparatura sofisticata daca in spatele ei nu este un ochi priceput! si se pare ca tu dispui de-asa ceva (am mai vazut si alte poze de-ale tale pe-aici si pot sa spun in cunostinta de cauza ca transmit un mesaj dincolo de imagine, au un relief special).

Caroline:
Multumesc, Matei, da' exagerezi... mai am mult de lucru ca "mesajul" sa fie voit si clar din exterior, si sa nu fie vorba doar ceea ce-mi aduce mie aminte poza respectiva - mi-a zis-o un fotograf profesionist obiectiv.  :bow:

Da' apropos, hai sa ne jucam: pozele urmatoare sunt cam din aceeasi perioada. Chiar sunt curioasa, care sa fie mesajul...

Si-acu stop, ca am cu miile.

Guesswho:
frumoase fotografii, Caroline  :)

mi-ar placea sa petrec o seara intr-un asa decor...si-n compania potrivita, se intelege...  ::)

valaura11:

--- Citat din: Caroline din Vineri, 17 August 2012, 22:21 ---
Din prima mea Delta, 2007, cu prima mea camera foto digitala
--- Terminare citat ---
            Bune poze, Caroline.... :applause: ai ochi de artist...
  Raman la ideea ca un aparat profesionist sau macar semi e de mare trebuinta cand ai acest talent. Face diferenta... :o

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă