Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
NICOLAE:
--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 15 August 2012, 13:02 ---cred ca inca imi mai doresc ce nu am: o fetita :smitten: (fii-meu e viata mea, se intelege, dar a ramas ceva acolo, o dorinta neindeplinita.... :( ) . altfel nu-mi explic de ce in ultimul timp imi ies in cale frumuseti din astea mici care ma dau gata.
--- Terminare citat ---
..e superba fetita,totul este sa ti doresti, ca o sa vina cand te astepti mai putin,cel putin asa mi s a intamplat mie :).
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 15 August 2012, 15:46 ---Guess, cred ca in virtutea principiului "Toate se leaga de toate", tu pui acuma poze cu fetita pe care o asteptam noi luna asta de la cumnata-mea, care e tot in zodia Berbecului. oO
--- Terminare citat ---
va doresc sa va bucurati de mica minune care va intra in viata voastra, Caroline. Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii. :)
--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 15 August 2012, 13:28 ---cine stie, poate apare si ocazia sa ai si o fetita, o surioara pentru baiat :)
--- Terminare citat ---
cine stie, gabi?! timpul e destul de inaintat pt asta.... :-\
--- Citat din: NICOLAE din Miercuri, 15 August 2012, 18:44 ---..e superba fetita,totul este sa ti doresti, ca o sa vina cand te astepti mai putin,cel putin asa mi s a intamplat mie :).
--- Terminare citat ---
de dorit imi doresc, Nicolae, da` sper sa nu vina la peste 50 de ani....ca atunci cred ca m-as astepta cel mai putin.... oO (glumesc :).
daca nu vine in 2-3 ani, gata! ramane un vis neimplinit!
Caroline:
--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 15 August 2012, 21:27 ---daca nu vine in 2-3 ani, gata! ramane un vis neimplinit!
--- Terminare citat ---
Multumesc, Guess. Dar... mi se pare mie, sau tu esti foarte tanara inca?! Cumnata mea are 35 de ani.
Si alte doua exemple:
1. O colega a mea de liceu a incercat 10 ani sa aiba copii, cu cele mai bune tratamente in Germania... De vreun an, au renuntat, era gata sa transforme camera copiilor in salon de coafura propriu si sa-si deschida propria firma (ea si sotul ei sunt in Germnia). Isi luasera gandul si tocmai atunci a ramas insarcinata, la un an si jumatate de cand nu mai facea niciun tratament. Ne-am vazut saptamana trecuta, are doua fetite gemene de 1 an acum.
2. O colega a mea de facultate, care are deja o fetita din prima casatorie, era divortata de 10 ani. Acum doi ani s-a recasatorit (o, si dupa cate peripetii de relatii esuate si cate lacrimi...). A fost ceva de genu' in septembrie nunta, in decembrie a ramas gravida si in iulie anul trecut a nascut: doi baieti gemeni. Tot la 40 de ani. :)
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 15 August 2012, 21:36 ---Multumesc, Guess. Dar... mi se pare mie, sau tu esti foarte tanara inca?! Cumnata mea are 35 de ani.
Si alte doua exemple:
1. O colega a mea de liceu a incercat 10 ani sa aiba copii, cu cele mai bune tratamente in Germania... De vreun an, au renuntat, era gata sa transforme camera copiilor in salon de coafura propriu si sa-si deschida propria firma (ea si sotul ei sunt in Germnia). Isi luasera gandul si tocmai atunci a ramas insarcinata, la un an si jumatate de cand nu mai facea niciun tratament. Ne-am vazut saptamana trecuta, are doua fetite gemene de 1 an acum.
2. O colega a mea de facultate, care are deja o fetita din prima casatorie, era divortata de 10 ani. Acum doi ani s-a recasatorit (o, si dupa cate peripetii de relatii esuate si cate lacrimi...). A fost ceva de genu' in septembrie nunta, in decembrie a ramas gravida si in iulie anul trecut a nascut: doi baieti gemeni. Tot la 40 de ani. :)
--- Terminare citat ---
daca judeci dupa poza "arat" tanara, cica arat cam cu 10 ani mai putin. cartea de identitate zice ca foarte tanara nu-s, ci doar tanara ;), am 39 impliniti.
imi amintesc ca aveam vreo 22-23 de ani si-a venit politistul de la sectia noastra sa verifice cartea de imobil a parintilor. si mi s-a adresat cu "fetita".........moaaama, ce m-am aprins! l-am curentat verbal pe nenea politistul de nu s-a vazut. Probabil chipul meu de copila o fi fost de vina...In fine, ideea e ca nu-mi arat varsta reala nici acum. Uneori m-a defavorizat acest aspect, alteori mi-a fost de ajutor. Depinde de la caz la caz...
Nu-mi prea vine a spune pe forum, dar ai atins ceva similar in exemple: pe fii-meu l-am avut dupa mult tratament si alta sarcina pierduta. A fost o perioada cumplita. Daca as sti ca ar fi la fel si cu fata, as renunta de pe acum. Dar ma gandesc ca as putea avea o viata normala in sarcina, fara stat la pat si tratamente zilnice, ecografii si dureri...Si parca as incerca. Dar maxim pana la 42 de ani...si asa pare cam mult.... las dorinta in seama sortii, cum o fi sa fie mai bine pentru mine. ;)
Caroline:
--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 15 August 2012, 21:51 ---las dorinta in seama sortii, cum o fi sa fie mai bine pentru mine. ;)
--- Terminare citat ---
Amin! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă