Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (431/826) > >>

luciamanta:
  Da, bitek, este o biserica ortodoxa cu o arhitectura moderna. Uite un link care furnizeaza informatii  despre aceasta biserica si constructia ei. Este si poza bisericii prezentata acolo.

http://tarabarsei.eu/biserica-ortodoxa-%E2%80%9Csfintii-imparati-constantin-si-elena%E2%80%9D/

bit:
Io nu stiu daca "montanul" e stil arhitectural. Uite, imi pare rau ca nu e Mica pe aici, ca ne lamurea imediat cum e treaba. Lasand la o parte modul tau de a face poze (cu care nu am nimic), mie constructia aia nu-mi place. Mai ales ca se vrea a fi si lacas de cult. Nu zic ca tre`sa fie Sagrada, nici Domul florentin sau catedrala din Reims...insa nici bazdagania aia. Poate oi fi io mai retrograd, mai conservator si mai batut in cap, insa cred ca biserica, daca tot se da seculara si parte din viata romanului si reper si refugiu pentru oameni (pentru sufletele lor, mai exact) in vremurile astea tulburi, ar trebui sa-si pastreze traditionalismul, sa arate continuitate.

Caroline:
Subscriu @bitek. Parca e una din bisericile sectelor iubirea puterii si nu puterea iubirii, gen Martorii lui Iehova. Sau poate ca in sfarsit e un nou branding, mai adecvat ortodoxiei actuale?!  ;D

luciamanta:
   Bitek si Caroline, sa stiti ca si eu sunt de parere ca stilul arhitectural al bisericii de mai sus este atipic, neprietenos, rece... Ar fi bine ca enoriasii sa poata avea un cuvant de spus in privinta stilului ce urmeaza a fi abordat la construirea unei biserici, cred ca stilul trebuie subordonat esteticii, traditiei...
   Sa schimbam tematica, iata Muzeul de Etnografie din Piatra Neamt!

luciamanta:
   Priviti, va rog, un chip modelat din legume... Aceasta poza imi aminteste de Steliana, care a realizat de ziua ei de nastere, in urma cu doi ani, o creatie autentica din legumele proaspat cumparate... :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă