Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
almi_gabi:
--- Citat din: valaura11 din Vineri, 13 Iulie 2012, 23:01 --- Asa este Gabi, am facut imaginile pe inserat. Individul mi-a placut f tare stand asa pe apa.... :o
--- Terminare citat ---
propabil ca acolo apa era mai putin adanca :)
ce ma bucur ca am recunoscut momentul zilei; nu ca m-as pricepe prea mult la fotografie dar iubesc mult marea si de-a lungul timpului am observat cum se schimba aspectul ei functie de momentele zilei, cum isi schimba culoarea, cum sunt luminati norii, cat de calma sau agitata este ( chiar daca ziua este agitata spre seara valurile scad si devine calma - exceptie zilele in care este furtuna) ;
citeam pe undeva ca in vechime oamenii care locuiau pe langa mare credeau mai mult in zei si idoli pentru ca locuind in apropierea marii cunosteau imensitatea si puterea naturii;
ar fi bine sa ma opresc ca am dat-o in povesti despre mare !!! oO
saluta marea din partea mea ca anul acesta sansele sa ajung sa o vad sunt destul de mici ! :angel:
bit:
Fiecare cu ce-l doare. (pe mine, caldura din zilelele astea)
NICOLAE:
--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 14 Iulie 2012, 10:45 ---propabil ca acolo apa era mai putin adanca :)
ce ma bucur ca am recunoscut momentul zilei; nu ca m-as pricepe prea mult la fotografie dar iubesc mult marea si de-a lungul timpului am observat cum se schimba aspectul ei functie de momentele zilei, cum isi schimba culoarea, cum sunt luminati norii, cat de calma sau agitata este ( chiar daca ziua este agitata spre seara valurile scad si devine calma - exceptie zilele in care este furtuna) ;
citeam pe undeva ca in vechime oamenii care locuiau pe langa mare credeau mai mult in zei si idoli pentru ca locuind in apropierea marii cunosteau imensitatea si puterea naturii;
ar fi bine sa ma opresc ca am dat-o in povesti despre mare !!! oO
saluta marea din partea mea ca anul acesta sansele sa ajung sa o vad sunt destul de mici ! :angel:
--- Terminare citat ---
....marea este foarte frumoasa mai ales cand esti in larg si este furtuna de ti vine sa ti vomiti si matele din tine si zici ca niciodata nu o sa te mai intorci pe mare si totusi imediat cum s a linistit ai uitat tot si incepi sa observi cat de frumoasa este marea,,,,una peste alta chestiile astea nu trec fara sa lase urme ,mai ales cand te tine asa intr o bataiala si cate o saptamana la rand,nickyblu stie mai bine cum este, eu am ocolito in ultima vreme;:)
almi_gabi:
--- Citat din: NICOLAE din Sâmbătă, 14 Iulie 2012, 14:59 ---....marea este foarte frumoasa mai ales cand esti in larg si este furtuna de ti vine sa ti vomiti si matele din tine si zici ca niciodata nu o sa te mai intorci pe mare si totusi imediat cum s a linistit ai uitat tot si incepi sa observi cat de frumoasa este marea,,,,una peste alta chestiile astea nu trec fara sa lase urme ,mai ales cand te tine asa intr o bataiala si cate o saptamana la rand,nickyblu stie mai bine cum este, eu am ocolito in ultima vreme;:)
--- Terminare citat ---
in mod cert noi cei care nu lucram pe vase nu avem cum sa cunoastem anumite aspecte ale vietii pe mare ! :coolsmiley:
in calatoriile mele am avut "norocul" (ca sa spun asa !! :)) ca marea sa fie cat de cat calma, altfel nu stiu cum m-as fi descurcat cu "raul de mare" oO
dar recunosc ca rasaritul si apusul soarelui in larg arata altfel decat de pe tarm :bow:
almi_gabi:
--- Citat din: bitek din Sâmbătă, 14 Iulie 2012, 14:19 ---photo*
Fiecare cu ce-l doare. (pe mine, caldura din zilelele astea)
--- Terminare citat ---
si parca prefer umbra unui copac intro zi calduroasa de vara decat o padure iarna ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă