Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
valaura11:
--- Citat din: almi_gabi din Joi, 12 Iulie 2012, 07:47 ---
--- Terminare citat ---
Si o imagine reala fotografiata de mine pe Marea Ionica (Insula Corfu)...... :D
Matei:
interesante fotografii, caroline: sunt de la vreo serbare scolara de curand? un dans tiganesc?
Caroline:
Da, dans tematic tiganesc, la serbarea scolara din 2010, in curtea scolii. :)
almi_gabi:
--- Citat din: valaura11 din Joi, 12 Iulie 2012, 21:02 --- Si o imagine reala fotografiata de mine pe Marea Ionica (Insula Corfu)...... :D
photo*
--- Terminare citat ---
e interesanta; m-am tot uitat sa vad daca imi dau seama cand a fost facuta! cred ca este la apus!
am nimerit? ::)
Mari_a:
--- Citat din: Caroline din Joi, 12 Iulie 2012, 22:46 ---Da, dans tematic tiganesc, la serbarea scolara din 2010, in curtea scolii. :)
--- Terminare citat ---
Unu.. de exemplu... sa zic sasesc ar fi fost mai potrivit... Parerea mea care este! :angel:
Acum tz ani a mea a dansat calusarii - imi amintesc ca mi-am stricat o palarie neagra - am cusut pe ea modele si ciucurei din margelute... Pe urma au avut dans osenesc - o ie aveam prin casa, fusta si zadie rosu cu negru i-am facut din panza... Mai tarziu, la o serbare au dansat rock - aici n-a fost problema, avem recuzita din belsug :giggle: ... Pe urma au avut un hip hop sanatos :D Acuma nu stiu... asta cu tiganii... ii hulim, dar ii imitam... Asa o fi moda acum... La o trupa profesionista inteleg, de distractie intre adulti (la un carnaval de ex. :D) la fel, dar sa pui niste copile sa... hm... nu stiu... Poza aia in care fetitele stau in genunchi si probabil ca in secunda urmatoare s-au lasat pe spate miscand din.. umeri, pe mine ma oripileaza!
:sorry:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă