Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (420/826) > >>

valaura11:

--- Citat din: almi_gabi din Joi, 12 Iulie 2012, 07:47 ---

--- Terminare citat ---

Si o imagine reala fotografiata de mine pe Marea Ionica (Insula Corfu)...... :D       

Matei:
interesante fotografii, caroline: sunt de la vreo serbare scolara de curand? un dans tiganesc?

Caroline:
Da, dans tematic tiganesc, la serbarea scolara din 2010, in curtea scolii.  :)

almi_gabi:

--- Citat din: valaura11 din Joi, 12 Iulie 2012, 21:02 ---         Si o imagine reala fotografiata de mine pe Marea Ionica (Insula Corfu)...... :D       
photo*

--- Terminare citat ---

e interesanta; m-am tot uitat sa vad daca imi dau seama cand a fost facuta!  cred ca este la apus!
am nimerit?    ::)

Mari_a:

--- Citat din: Caroline din Joi, 12 Iulie 2012, 22:46 ---Da, dans tematic tiganesc, la serbarea scolara din 2010, in curtea scolii.  :)

--- Terminare citat ---
Unu.. de exemplu... sa zic sasesc ar fi fost mai potrivit... Parerea mea care este!  :angel:
Acum tz ani a mea a dansat calusarii - imi amintesc ca mi-am stricat o palarie neagra - am cusut pe ea modele si ciucurei din margelute... Pe urma au avut dans osenesc - o ie aveam prin casa, fusta si zadie rosu cu negru i-am facut din panza... Mai tarziu, la o serbare au dansat rock - aici n-a fost problema, avem recuzita din belsug :giggle: ...  Pe urma au avut un hip hop sanatos   :D  Acuma nu stiu... asta cu tiganii... ii hulim, dar ii imitam... Asa o fi moda acum... La o trupa profesionista inteleg, de distractie intre adulti (la un carnaval de ex.  :D) la fel, dar sa pui niste copile sa... hm... nu stiu... Poza aia in care fetitele stau in genunchi si probabil ca in secunda urmatoare s-au lasat pe spate miscand din.. umeri, pe mine ma oripileaza!
 :sorry:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă