Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
Caroline:
--- Citat din: nickyblu din Miercuri, 11 Iulie 2012, 16:04 ---Si eu care vroiam sa vad Sibiul, acum o sa am parte si de bonus, Regatul lui King Cioaba si Iulian Imperator. ;D Apropo' care-i mai mare din ei?
--- Terminare citat ---
N-am idee, da' inclin sa cred ca imparatul e pe national, si regele pe regional - Sibiul e judetul cu procentul cel mai mare de tigani din tara - for info. Sa-ti organizam vreun spectacol tematic ceva, ca la tuaregii din Tunisia, daca vii sa vezi Sibiul? :giggle:
NICOLAE:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 11 Iulie 2012, 17:02 ---N-am idee, da' inclin sa cred ca imparatul e pe national, si regele pe regional - Sibiul e judetul cu procentul cel mai mare de tigani din tara - for info. Sa-ti organizam vreun spectacol tematic ceva, ca la tuaregii din Tunisia, daca vii sa vezi Sibiul? :giggle:
--- Terminare citat ---
...si eu care ma gandeam ca una din posibilitatile sa scap de ei ,a si putea sa ma mut in sibiu ,cluj :) wow
nickyblu:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 11 Iulie 2012, 17:02 ---N-am idee, da' inclin sa cred ca imparatul e pe national, si regele pe regional - Sibiul e judetul cu procentul cel mai mare de tigani din tara - for info. Sa-ti organizam vreun spectacol tematic ceva, ca la tuaregii din Tunisia, daca vii sa vezi Sibiul? :giggle:
--- Terminare citat ---
Rapirea din serai ar fi o optiune. Daca nu, merge si Ali Baba si cei 40 000 de hoti ;D
almi_gabi:
Caroline:
--- Citat din: nickyblu din Miercuri, 11 Iulie 2012, 17:12 ---Rapirea din serai ar fi o optiune. Daca nu, merge si Ali Baba si cei 40 000 de hoti ;D
--- Terminare citat ---
Cu dedicatie. oO Doar ca pentru asta ar trebui sa astepti serbarea de final de an scolar. :whistle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă