Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (417/826) > >>

Mari_a:
Care? alea pe care stau? Io crez ca-i bambooooo de pe Ulong river.... din "Ceaina"...  :angel:
Uimitoare tara... mi-ar placea s-o vizitez...

NICOLAE:
....daca vreti ceva exotic ,avem mult mai aproape decat va inchipuiti :),scze Maria_a :)))

Mari_a:
Pfoai, p-astia ii avem peste tot! Acum cateva seri (sa tot fi fost spre ora 22), simtind ca nu-mi mai incape capu' intre cei patru pereti incinsi, am iesit si-am luat-o creanga pe jos, fara tinta... Mi-am aerisit neu(t)ronu' si mi-am facut ordine-n ganduri...  M-am tot dus pana pe sub podul Basarab. Fiindca mi-era lene s-o iau pe jos inapoi (greu la deal!), m-am suit in al doilea vagon al unui tramvai de-ala rosu, cehesc... Dar n-am mers decat o statie: era plin de cetatene cu nenumarate fuste, erau si mai batrane si mai tinere, si pe scaune si in picioare, dar si... pe jos. Nush de unde veneau si incotro se duceau... Multe aveau copiii legati la san... Una-l desfasase pe cel mic chiar jos si-i schimba pampersu'...

NICOLAE:
eu nu inteleg de ce numai in romania si au conservat traditia cu portul asta cu fuste multe,si de unde le cumpara,si unde traiesc,ca eu ii vad numai pe strazi dar niciodata locuind undeva,,,,,pe cuvant ,parca regimul ,,ceausescu'' reusise oarecum sa i stapaneasca ,si nu in ultimul rand parca s ca dalai lama apar si dispar din neant...hmmm

nickyblu:
Daca ar sti Dalai Lama cu cine il asemanam cred ca s-ar strange singur de gat  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă