Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
Matei:
--- Citat din: bitek din Miercuri, 11 Iulie 2012, 00:14 ---Pai nepoata mea nu are (inca) un id virtual, de care sa legi pozele. Asta 1. Apoi: nici prin asociere cu mine, zic io ca nu prea are cum sa-i dauneze ( eu - am avut grija sa am- un profil destul de scazut online, fara facebook, fara alte dracii similare, norocul face sa am si un nume cu inaintasi celebri, asa ca toate link-urile duc la ei). Si in ultimul rand, resurse sa ajunga la mine nu au multi (doar organizatiile guvernamentale "prietenesti", eventual, persoane fizice...aproape imposibil)
Si adevarul, inceea ce ma priveste, e ca nu pun poze cu mine fiindca nu ma incadrez in canoanele actuale de frumusete. Asa ca de ce sa ma agit?
--- Terminare citat ---
e foarte bine daca esti convins de acest lucru, bitek, adica cel legat de nepoata ta. in legatura cu "canoanele actuale de frumusete", tocmai am postat ceva in acest sens. eu nu cred in ele si nici tu nu ar trebui sa le dai prea mare importanta. cine te iubeste just for your looks or your money, will be gone as soon as you run out of them (ambele).
--- Citat din: micaela din Miercuri, 11 Iulie 2012, 00:09 ---Matei, n-am nici cea mai mica retinere a-mi exprima opiniile de orice fel si nu ma tem de niciun fel de urmare posibila. intotdeauna am fost asa, chiar si in vremuri mult mai periculoase si n-am patit nimic. sunt curajoasa si libera si cred ca de aceea nici represaliile nu se lipesc de mine. ;D
--- Terminare citat ---
dear Mica, suits yourself, nu mi-am exprimat decat o opinie si-atat. ma bucur ca esti o curajoasa si ca-ti exprimi opiniile, poate tara asta ar fi altfel daca toti am fi niste curajosi. cand te uiti in jurul tau, nu te doare sa vezi ca acel curaj din '89, de exemplu, a fost cam putin rasplatit? cred ca am inceput sa ma blazez si asta nu e bine. "aux armes citoyens!" am pus ghilimelele de rigoare, sa se vada ca citez doar si ca e in gluma. :)
micaela:
ne intalnim la Bastille. :)
cred ca totusi curajul de atunci a folosit la ceva... libertatea tine si de noi, si de curajul nostru de a ne-o afirma si de a ne-o apara.
nuuuu...e doar o aparentza... si eu credeam ca m-am blazat, dar vad ca nu. :)
noapte buna
Matei:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 11 Iulie 2012, 00:17 ---teama a fost intotdeauna cel mai important instrument de control si stapanire, din pacate...
a fost folosit "stiintific", dar de multe ori ne-am autoinoculat-o si singuri, inutil.
--- Terminare citat ---
ai pus punctul exact acolo unde trebuie. si se foloseste peste tot, si in spatiul public si din pacate si privat. trebuie totusi sa ne dezbracam de ea.
si fiindca veni vorba, noapte buna tuturor.
almi_gabi:
o fotografie care mi-a placut mult !
pescuitori - Philippe Cap
nickyblu:
Asta da ingeniozitate, alea sunt tuburi de pvc indoite la capat. :) Insa nu diminueaza cu nimic efectul magic al pozei.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă