Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (415/826) > >>

micaela:
Matei, n-am nici cea mai mica retinere a-mi exprima opiniile de orice fel si nu ma tem de niciun fel de urmare posibila. intotdeauna am fost asa, chiar si in vremuri mult mai periculoase si n-am patit nimic. sunt curajoasa si libera si cred ca de aceea nici represaliile nu se lipesc de mine.  ;D

bit:
Pai nepoata mea nu are (inca) un id virtual, de care sa legi pozele. Asta 1. Apoi: nici prin asociere cu mine, zic io ca nu prea are cum sa-i dauneze ( eu -am avut grija sa- am un profil destul de scazut online, fara facebook, fara alte dracii similare; norocul face sa am si un nume cu inaintasi celebri, asa ca toate link-urile duc la ei). Si in ultimul rand, resurse sa ajunga la mine nu au multi (doar organizatiile  guvernamentale "prietenesti" eventual, persoane fizice...aproape imposibil)

Si adevarul, in ceea ce ma priveste, e ca nu pun poze cu mine fiindca nu ma incadrez in canoanele actuale de frumusete. Asa ca de ce sa ma agit?

L.E. Mda, imi cer scuze ante, daca am parut agresiv (acum am vazut). Nu asta mi-a fost intentia, probabil e din cauza modului meu (abrupt) de abordare a problemei.

Matei:

--- Citat din: micaela din Marți, 10 Iulie 2012, 23:59 ---nicio graba, indeed. mi se parea ca tu esti curios a vedea fetzele noastre, ca prea ne certi ca nu ne aratam in avatar.  ;D

--- Terminare citat ---

nu sunt nici curios, nici nu va cert.  mi-ai explicat punctul tau de vedere si inainte si l-am inteles.  imaginile copiilor m-au derutat un pic.
nu sunt curios deoarece plec intotdeauna de la premiza ca toti oamenii sunt frumosi, ca toti au ceva atractiv in ei, nu cred in frumusetile artificial create care au inundat spatiul dambovitean si de care sunt pline tabloidele si nu numai.  se supraliciteaza, dupa umila mea parere, se exacerbeaza in zilele noastre fizicul, imaginea (ei uite ca sunt si pe topic totusi) in pofida altor calitati. bunatatea, simplitatea, umilinta (prin contrast cu aroganta), transparenta, politetea (prin contrast cu agresivitatea), samd, iata doar cateva trasaturi care pot face un urat sau o urata (sau ceea ce se intelege prin acest lucru) sa para o persoana frumoasa.  traim intr-o lume a "show-off"-ului mai mult ca niciodata, pe toate planurile.

micaela:
teama a fost intotdeauna cel mai important instrument de control si stapanire, din pacate...
a fost folosit "stiintific", dar de multe ori ne-am autoinoculat-o si singuri, inutil.

micaela:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 11 Iulie 2012, 00:15 ---nu sunt nici curios, nici nu va cert.  mi-ai explicat punctul tau de vedere si inainte si l-am inteles.  imaginile copiilor m-au derutat un pic.
nu sunt curios deoarece plec intotdeauna de la premiza ca toti oamenii sunt frumosi, ca toti au ceva atractiv in ei, nu cred in frumusetile artificial create care au inundat spatiul dambovitean si de care sunt pline tabloidele si nu numai.  se supraliciteaza, dupa umila mea parere, se exacerbeaza in zilele noastre fizicul, imaginea (ei uite ca sunt si pe topic totusi) in pofida altor calitati. bunatatea, simplitatea, umilinta (prin contrast cu aroganta), transparenta, politetea (prin contrast cu agresivitatea), samd, iata doar cateva trasaturi care pot face un urat sau o urata (sau ceea ce se intelege prin acest lucru) sa para o persoana frumoasa.  traim intr-o lume a "show-off"-ului mai mult ca niciodata, pe toate planurile.

--- Terminare citat ---
suntem de acord.
ce nu stii tu este ca noi cam suntem si buni si inteligenti si frumosi.  ;D cu modestia stam cam prost, la ore tarzii.  ;D

nu, acum serios  :giggle:, sunt perfect de acord cu ce spui.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă