Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
micaela:
sau poate vroiai sa spui ca nu e bine sa postam fotografii cu copii?
Matei:
--- Citat din: micaela din Marți, 10 Iulie 2012, 23:50 ---Matei, nu vrei tu sa ne vezi in carne si oase? hai, curaj. o sa supravietuiesti. ;D
--- Terminare citat ---
de vrut vreau, cum sa nu. curaj am, desigur. iar de supravietuit, nu am nici cea mai Mica indoiala, Mica! I am a survivor!
"dar va veni si ziua aceea"! ce atata graba?!
micaela:
da, e incredibila piticuta. La 2 ani si 10 luni recita Luceafarul in felul asta?!! de necrezut. :)
micaela:
--- Citat din: Matei din Marți, 10 Iulie 2012, 23:56 ---de vrut vreau, cum sa nu. curaj am, desigur. iar de supravietuit, nu am nici cea mai Mica indoiala, Mica! I am a survivor!
"dar va veni si ziua aceea"! ce atata graba?!
--- Terminare citat ---
nicio graba, indeed. mi se parea ca tu esti curios a vedea fetzele noastre, ca prea ne certi ca nu ne aratam in avatar. ;D
Matei:
--- Citat din: micaela din Marți, 10 Iulie 2012, 23:55 ---sau poate vroiai sa spui ca nu e bine sa postam fotografii cu copii?
--- Terminare citat ---
exact la asta ma refeream, ai ghicit.
asa cum am mai observat pe-aici niste discutii pe teme politice, generale desigur. ceea ce e bine, ca sunt generale vreau sa zic, altminteri, unele parti-pris-uri exprimate cu inocenta pe un spatiu public ar putea sa dauneze... Doamne fereste. vad ca va distrati, ca petreceti momente agreabile impreuna in spatiul virtual si real. unele subiecte chiar ca pot fi tratate cu mult mai mult folos in spatiul fizic. zic si eu, cu varsta am devenit mai precaut, se pare.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă