Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (399/826) > >>

Mari_a:
O alta poza de pe net, din categoria "then and now". Ce mai trece timpul... si cum ne trezim cu copiii mari langa noi...

NICOLAE:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/monumente-unesco-in-transilvania-987609.html

luciamanta:
   Sighişoara şi bisericile fortificate sunt adevărate bijuterii, comori pe care le păstrez în suflet permanent. Ţara noastră are locuri binecuvântate, în care natura a lucrat cu dărnicie, iar omul a fost harnic şi inventiv, lăsând în urma sa adevărate monumente de cultură, istorie, religie, arhitectură şi estetică, adevărate valori inestimabile. Excursia de anul trecut, la care am participat cu mare drag,  a avut ca obiectiv vizitarea Sighişoarei si a bisericilor fortificate. Pentru mine a însemnat foarte mult această excursie, am văzut o lume cu totul aparte, cu bogaţii, cu tradiţii si obiceiuri bine stabilite, cu target-uri mari, dar realizabile, o lume plină de farmec. :)                     

Caroline:
Faina comparatia, Mari_a.  :angel:

Iata un alt gen de imagine care pe mine ma induioseaza: prima confruntare cu provocarile feminitatii, la 15 ani - platformele cu tocuri cui. Pentru mine, acestea raman o provocare nerezolvata pana in zi de azi...   :giggle: ca si obisnuinta de a ma sprijini pe cei din jur, de preferinta de sex opus, sau de a le cere ajutorul.  :P Cred ca am sarit "lectia" asta cand i-ar fi fost vremea...  ;D

almi_gabi:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă