Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
Matei:
--- Citat din: Mari_a din Duminică, 03 Iunie 2012, 22:25 ---Aceeasi privire, nu? Prima poza e din 1947... God save the Queen...
--- Terminare citat ---
aceeasi privire, intr-adevar. bravo mari-a! foarte frumoase ambele fotografii, se vede fericirea pe chipurile lor.
Mari_a:
Asta-i unu' dintre marile mele regrete! Nu, nu ca nu sunt Regina Angliei ;D, ci ca la varsta de tz ani n-o sa ma plimb si eu cu al meu de mana prin parc... ca-n poezia aia
In orasu-n care ploua de trei ori pe saptamana
Un batran si o batrana
Doua jucarii stricate
Merg tinandu-se de mana...
NICOLAE:
--- Citat din: Mari_a din Sâmbătă, 09 Iunie 2012, 16:43 ---Asta-i unu' dintre marile mele regrete! Nu, nu ca nu sunt Regina Angliei ;D, ci ca la varsta de tz ani n-o sa ma plimb si eu cu al meu de mana prin parc... ca-n poezia aia
In orasu-n care ploua de trei ori pe saptamana
Un batran si o batrana
Doua jucarii stricate
Merg tinandu-se de mana...
--- Terminare citat ---
pentru fiecare lucru exista o solutie|
deci in primul rand trebuie sa intineresti :) si pentru asta cica http://www.nuskin.com/ se lauda ca ar avea solutia
si in al doilea rand trebuie sa te indragostesti din nou:) :) si o iei de la capat......
Mari_a:
Cred ca mai usor mi-ar fi sa intineresc, decat... :giggle:
NICOLAE:
--- Citat din: Mari_a din Sâmbătă, 09 Iunie 2012, 17:11 ---Cred ca mai usor mi-ar fi sa intineresc, decat... :giggle:
--- Terminare citat ---
nu zice hop .........depinde daca ti doresti ......nu rezist tentatiei sa nu pun poza asta ,,,apropos de tinut de mana:)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă