Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (375/826) > >>

valaura11:
    Frumoase pozele, Caroline! Mi-ai adus aminte de Venetia.
           Piata San Marco, vazuta de pe apa, Puntea Suspinelor si gondolier pe canale

Caroline:
OMG. Venetia! 2004... ultimele amintiri inainte sa ma atinga filoxera. Cre'ca asta e problema mea: nu-mi place sa-mi aduc aminte decat dinainte de... (acum oricum nu mai conteaza pozele astea, pot sa le pun).

Ce coincidenta... Incarcand aceste 3 poze din arhiva mea pe tynpic, mi-au venit binecunoscutele mesaje... "aleatoare". De data asta, acestea au fost:

No-brainers / do unto others / spitting fathers.

Aleatoare?! Hmmm...

Ia sa vedm ce-mi da la urmatoarea... si ultima: over cast sky.

almi_gabi:

--- Citat din: valaura11 din Joi, 17 Mai 2012, 19:33 --- Mi-ai adus aminte de Venetia.           

--- Terminare citat ---

--- Citat din: Caroline din Joi, 17 Mai 2012, 19:57 ---OMG. Venetia! 2004...

--- Terminare citat ---

ce imi place mie Venetia;  oare cui nu-i place !?  :)
frumoase fotografii fetelor!
Carol arati bine!

luciamanta:

--- Citat din: Caroline din Joi, 17 Mai 2012, 19:57 ---OMG. Venetia! 2004... ultimele amintiri inainte sa ma atinga filoxera. Cre'ca asta e problema mea: nu-mi place sa-mi aduc aminte decat dinainte de... (acum oricum nu mai conteaza pozele astea, pot sa le pun).

--- Terminare citat ---

Reuşite poze, Caroline. Amintirile acestea sunt o parte din viaţa ta. Multumim pentru poze si pentru ceea ce transmite ele...  :)

Caroline:
Si eu multumesc... nu stiu pentru ce exact, dar asa simt nevoia in momentul asta.  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă