Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
bit:
P-acolo. Un glonte de pistol care trece printr-un ornament de pom de craciun plin cu apa. Ce e interesant, apa n-atinge glontele.
almi_gabi:
ce bine imi pare ca v-am gasit pe aici !
azi am fost sa iau pulsul Bucurestiului plin de spanioli !
sunt bestiali, erau toti cu halbelele de bere de la terasele din centru vechi in plina strada , nu mai stiau de unde le-au luat, nu conta, cand se goleau intrau la alta terasa si plateau sa le-o umple; se imbratisau si fotografiau cu oicine dorea , radeau, cantau, scandau
pe scurt ... la fiesta *|*
Mari_a:
Foarte frumos! Mi se pare ca in seara asta e meciul, nu? Sa-i vedem cum sunt si dupa... Sper ca nu fac ce fac ai nostri cand ies de pe stadioane... Cel putin cand erau meciuri pe Steaua, trebuia sa-mi duc de-acasa masina... :crazy2:
NICOLAE:
--- Citat din: bitek din Miercuri, 09 Mai 2012, 20:04 ---
--- Terminare citat ---
Noi vrem pace nu razboi.
almi_gabi:
--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 09 Mai 2012, 20:56 ---Foarte frumos! Mi se pare ca in seara asta e meciul, nu? Sa-i vedem cum sunt si dupa... Sper ca nu fac ce fac ai nostri cand ies de pe stadioane... Cel putin cand erau meciuri pe Steaua, trebuia sa-mi duc de-acasa masina... :crazy2:
--- Terminare citat ---
da, in seara asta e meciul ! mie mi se pareau civilizati , chiar destul de pasnici (doar galaciosi dar pana la urma au venit sa se distreze), si probabil dupa meci vor continua cu turul pe la terase ; unii de necaz , altii de bucurie :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă