Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (364/826) > >>

NICOLAE:
Uite, eu gasesc poza asta destul de provocatoare  :):

Caroline:
Prin ce parte a globului e luata prima poza?  :D Ca de la noi sigur nu s-a vazut asa de mare... Aseara eram pe deal cand a rasarit luna, chiar asa, dintre doi copaci. Era cat un soare la apus. Din pacate, nu aveam camera foto la mine.

NICOLAE:
Nu am observat nici o activitate deosebita zilele astea la forumistele SC ,oare zicala cu influenta lunii asupra romantismului femeii nu si gaseste aplicatia decat in capul ..........barbatului????Hm. :).

Caroline:
Eu as interpreta altfel. Poate ca romantismul din sufletul femeii (de ziua barbatului  :P ) isi gaseste locul, asa cum se cuvine, in realitate, si de aceea lipseste de pe un forum online, tocmai pentru ca e luna plina  :angel:.
In ce ma priveste, eu am sarbatorit ieri pana pe la ora 22... afara, la iarba verde.

NICOLAE:
Vreau sa va spun ce am simtit cand am facut poza asta,asa cat pot eu  :), senzatia de liniste deplina pe care o ai cu cat te departezi de civilizatie dupa ce treci de Cercul Polar Nordic este unica in sensul ca daca liniste gasesti sa spunem si in padurile de la noi totusi lipsa vegetatiei este inlocuita nu de nisip ci de munti din piatra gri,iar  curentii reci polari dau apei marii o culoare de un albastru intens.Linistea devine deplina si temperaturile mai joase  cu cat inaintezi spre Cercul Polar.In afara de bacterii si altele de genul asta este incredibil cum de aici sau adaptat specii de animale,pasari,pesti,flori.De toate astea ai parte o luna de zile caci dupa vine iarna si nu stiu cum e si nici nu vreau sa stiu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă