Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Luni, 23 Aprilie 2012, 21:39 ---Draga Guess, te rog mult, nu incepe si tu sa-mi spui "esti prea mult pentru mine". Ai fi prima femeie care ar face asta...
--- Terminare citat ---
:-X
(daca te consoleaza cu ceva, mi s-a spus si mie...ba "prea frumoasa", "prea desteapta", cu "prea multi ani de scoala", "prea buna".......prea ca la tara, completez eu :D (ca la reclama aia la Napolact: prea bun, prea ca la tara)
micaela:
drama incepe cand apare si "prea batrana". ;D
Guesswho:
nu mi s-a spus asa ceva, dimpotriva. ma ajuta si factorul genetic aici, cred. :thumbup:
dar e deranjant si cand ti se spune ca ai o groaza de calitati, crede-ma....adica, eu sunt constienta de ele, dar e aiurea ca acestea sa constituie un motiv de respingere :( se intampla cand nu intalnesti omul potrivit, probabil. :-\
Caroline:
--- Citat din: micaela din Luni, 23 Aprilie 2012, 21:52 ---drama incepe cand apare si "prea batrana". ;D
--- Terminare citat ---
Oh, nu, abia atunci se termina... drama. :happy:
Guess, eu de "prea frumoasa" n-am suferit niciodata... da' a contat prea putin. >:D
NICOLAE:
--- Citat din: Caroline din Luni, 23 Aprilie 2012, 22:21 ---Oh, nu, abia atunci se termina... drama. :happy:
--- Terminare citat ---
:D :D :D :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă