Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (351/826) > >>

Caroline:
Ai dreptate, Lucia. Sau, altfel spus, "Cine nu are timp de pierdut cu tine, nu merita sa-ti pierzi timpul cu el."

Gabi, "Dans" este grafica in creion, scanat, si inversate culorile pe negativ in Photoshop.  ;)

Nicolae, TU ai inceput cu desenele.  ;D

Guesswho:

--- Citat din: Caroline din Luni, 23 Aprilie 2012, 21:15 ---Cu "Baiatul din vis" e o poveste... Desenul e facut din imaginatie, prin anii '90 (eram studenta). In 2010, din intamplare, a dat peste profilul meu pe Netlog (la ora asta nu mai exista) un tip a carei poza arata idem cu cel din desen, doar ca usor "imbatranit" cu 20 de ani. Am vorbit pe net cu el un timp, dar orice conversatie a incetat cand i-am trimis desenul, cu explicatia aferenta. Probabil ca i s-a parut prea socant ca sa fie adevarat, asa ca m-o fi crezut saracu' nebuna de legat.  :coolsmiley:

--- Terminare citat ---
gand la gand, dupa o asa vizualizare mentala (si reprodusa pe hartie) eram convinsa 100% ca a aparut in viata ta la un moment dat. voiam sa te intreb, dar deja scrisesei tu povestea.  :)
frumoase creatii, Caroline, felicitari  O0

nickyblu:
Buna! Caroline daca mai esti aici, ti-a scris amicu(Ana) pe topic la Cozia.  :offtopic: Scuze  :)

micaela:

--- Citat din: Caroline din Luni, 23 Aprilie 2012, 21:15 ---Cu "Baiatul din vis" e o poveste... Desenul e facut din imaginatie, prin anii '90 (eram studenta). In 2010, din intamplare, a dat peste profilul meu pe Netlog (la ora asta nu mai exista) un tip a carei poza arata idem cu cel din desen, doar ca usor "imbatranit" cu 20 de ani. Am vorbit pe net cu el un timp, dar orice conversatie a incetat cand i-am trimis desenul, cu explicatia aferenta. Probabil ca i s-a parut prea socant ca sa fie adevarat, asa ca m-o fi crezut saracu' nebuna de legat.  :coolsmiley:

--- Terminare citat ---
esti sigura ca n-a facut infarct? :D (Doamne fere)

micaela:

--- Citat din: Guesswho din Luni, 23 Aprilie 2012, 21:28 ---gand la gand, dupa o asa vizualizare mentala (si reprodusa pe hartie) eram convinsa 100% ca a aparut in viata ta la un moment dat. voiam sa te intreb, dar deja scrisesei tu povestea.  :)
frumoase creatii, Caroline, felicitari  O0

--- Terminare citat ---
pai da, ca teoria spune ca sanele de transpunere in realitate a dorintelor cresc maxim odata cu vizualizarea chestiunii si transpunerea grafica e eficienta in sensu' asta. Mi-am propus demult (da' n-am facut inca) sa compun un colaj cu ilustrari ale dorintelor mele, pe care sa-l am in fata patului, asa incat sa ma culc cu imaginea (in minte) si sa-mi incep ziua cu ea.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă