Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
almi_gabi:
Caroline esti super tare! Nu stiu care e preferatul tau dar mie din tot ce am vazut pana acum "Dans" este preferatul meu, reusit rau! :thumbup:
Caroline:
Cu "Baiatul din vis" e o poveste... Desenul e facut din imaginatie, prin anii '90 (eram studenta). In 2010, din intamplare, a dat peste profilul meu pe Netlog (la ora asta nu mai exista) un tip a carei poza arata idem cu cel din desen, doar ca usor "imbatranit" cu 20 de ani. Am vorbit pe net cu el un timp, dar orice conversatie a incetat cand i-am trimis desenul, cu explicatia aferenta. Probabil ca i s-a parut prea socant ca sa fie adevarat, asa ca m-o fi crezut saracu' nebuna de legat. :coolsmiley:
NICOLAE:
Eu desene nu mai pot sa pun ,nu stiu de ce ,:)vezi Mihaela ca ti am trimis,, oaia'' si ,,fetita'' pe email,totusi nu o sa pot sa adorm daca nu mi spui cine i LE si cine i Micul Print.Hm....
luciamanta:
--- Citat din: Caroline din Luni, 23 Aprilie 2012, 21:15 --- Probabil ca i s-a parut prea socant ca sa fie adevarat, asa ca m-o fi crezut saracu' nebuna de legat. :coolsmiley:
--- Terminare citat ---
Ca să vezi ce superficial si fricos a fost... :)
micaela:
--- Citat din: NICOLAE din Luni, 23 Aprilie 2012, 21:16 ---Eu desene nu mai pot sa pun ,nu stiu de ce ,:)vezi Mihaela ca ti am trimis,, oaia'' si ,,fetita'' pe email,totusi nu o sa pot sa adorm daca nu mi spui cine i LE si cine i Micul Print.Hm....
--- Terminare citat ---
;D LE inseamna "later edit", adica adaugaciune ulterioara la o postare ;D
cat despre Micul Print nu-mi spune (nu! nu!) ca nu l-ai citit. :buck2: uite Saint-Exupery - Micul Print
tu ma minciunesti. :D n-am primit nimic pe mail. :(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă