Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
micaela:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 23 Aprilie 2012, 09:33 ---(LE: o reproducere, adica :) )
--- Terminare citat ---
mda...daca ma uit la marginea usor neregulata a imaginii, pare ca-i pictata pe perete, da' daca ma uit la "tehnica" (cel putin asa vad io din imaginea neclara), pare ca e mana cuiva care stie bine cum se face.
hai ca-s curioasa, acuma' :)
Nicolae, e pictura cuiva (a ta) pe perete, sau e o reproducere tiparita? Reproducere dupa cine?
NICOLAE:
Deci sunt in pauza de 12,asa ca o sa va raspund rapid:
1.stancile sunt in Vietnam ,cred ca pe acolo s a turnat Avatarul,cascadele in Norvegia printre fiorduri
2.nu umblu cu fake uri desenul am incercat sa l reproduc cat mai fidel in camera la unul din nepotii mei,nu stiu de cine este ,o sa caut
3.mai jos este desenul pe care l am promis :) astept criticile,stiu ca la umbre e de lucru,sau poate e mai bine numai sa copii de la altii
5.daca aveam modelul natural in fata sunt convins ca mi iesea mult mai bine,dar nu prea se mai gasesc sirene,ce sa fac.... :)
NICOLAE:
Chiara Bautista a pictat fetita aceea careia pasarea i a furat inima. :'(, :'(, :'(
NICOLAE:
Chiara Bautista a pictat fetita aceea careia pasarea i a furat inima. :'(, :'(, :'(
micaela:
am simtit io bine ca-i mana scolita.
da' te-ntrebam si daca e reproducere tiparita.
despre sirena, ce sa zic... poate se-ntrupeaza, daca-ti doresti foarte. ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă