Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (313/826) > >>

almi_gabi:
ce interesante sunt

NICOLAE:
nu are legatura cu pastele si nici cu vama dar sper sa va placa

Mari_a:
Techirghiol...  ::)  Nu m-am "innamolit" niciodata, dar imi placea sa inot in apa (foarte) sarata, printre miliardele de mici-mici-mici puricei-crustacei-sau ce-or fi....  8)
Ah, sa vina varaaaaaaaaaa, ca vreau la mareeeeeeeeeee ! (la "a noastra", la "a lor", la oricare, apa (multa!) sa fie!)

almi_gabi:
ne place Nicolae,  noroc cu Mari; mi se parea mie cunoscut locul dar mi se invartea prin minte si nu reuseam sa il identific ; asa ca vara sa vina      

NICOLAE:
Techirghiol apropo de Vama ar mai fi de adaugat in afara de: vino sa te convingi,ma ofer de ghid,in august sper sa ma intorc acasa,de fapt aici numai trei luni pe timp de vara este frumos restul este pustiu ar mai fi ceva miscare de 1 mai si un concurs de triatlon www.faraasfalt.ro in data de 2 si 23 iunie care mie mi se pare mai interesant.Poate sa participe oricine singur sau pe echipe.Intr o echipa de 3 unul poa sa alerge unul sa inoate si cel de al treilea cu bicicleta.Apropos inchiriez bicicleta  ;D.
,se mai poate facee scuba diving cu instructor,mai este festivalul StufStock si tot timpul alte formatii mai vechi sau mai noi,din tara sau strainatate, formatii cu muzica rock in general.Ca mancare cu specific ,rapanele,sunt melcii aceia de mare si peste la gratar direct pe malul apei.De asemenea este o pestera destul de maricica in Limanu care nu este pusa in circuit dar se poate vizita in sigurantaAsta ca sa fiu un ghid complet ;)Cazare, la cort,cel mai ieftin,la locaalnici de la 50 de lei pe noapte sau pensiuni de la 80 lei .

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă