Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (305/826) > >>

valaura11:
         Curajosi! Sa plece la drum cu copii in special cel de cateva luni... :DLumea e diversa... Mari_a mai bine se uneau cu grupul de pinguini caci ajungeau in mai mare siguranta la destinatie... ;D
         NIC., sunt interesata de OZN-uri mai putin de steaguri... Vad ca ai cunostinte temeinice. E interesant domeniul dar si egiptologia...in acelasi timp, ptr. mine  ::)
         In legatura cu nava gri postata, vad ca ai oarecare cunostinte in aceasta directie. E si normal... ;)

NICOLAE:
PS: Am cautat steaguri de landuri, pe urma de tz Island-uri, pe urma navale, pe urma pe la popoare vaporene… Aducea cu multe, dar nu semana. Pana la urma l-am gasit pe la sub-national flags - United Kingdom: Dorset.  :police:
excelent,,,,ai castigat.....respectul meu;daca o sa am nevoie sa caut ceva pe internet pe tine am sa te rog frumos...mari_a

NICOLAE:
., sunt interesata de OZN-uri mai putin de steaguri... Vad ca ai cunostinte temeinice.
la OZN uri ma pricep un pic mai bine decat la femei unde sunt un dezastru :) pur si simplu eram obosit si s a primit permisiunea sa spunem si ,,bune si rele'';da ,familia aceea pe biciclete  m a impresionat si mai ales ....micutii :)

valaura11:
         Am inteles cum sta treaba cu OZN-urile dar subiectul despre femei se anunta  interesant si ar trebui dezbatut pe alt topic... :o

valaura11:
          Continui sa postez imagini care sa ne scoata din starea creata de turbulentele atmosferice din acest fevr.
                Haideti pe insula Lopud (Croatia)...
          In stanga se afla yacht-ul lui Abramovici cu platforma ptr helicopter... :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă