Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
valaura11:
Curajosi! Sa plece la drum cu copii in special cel de cateva luni... :DLumea e diversa... Mari_a mai bine se uneau cu grupul de pinguini caci ajungeau in mai mare siguranta la destinatie... ;D
NIC., sunt interesata de OZN-uri mai putin de steaguri... Vad ca ai cunostinte temeinice. E interesant domeniul dar si egiptologia...in acelasi timp, ptr. mine ::)
In legatura cu nava gri postata, vad ca ai oarecare cunostinte in aceasta directie. E si normal... ;)
NICOLAE:
PS: Am cautat steaguri de landuri, pe urma de tz Island-uri, pe urma navale, pe urma pe la popoare vaporene
Aducea cu multe, dar nu semana. Pana la urma l-am gasit pe la sub-national flags - United Kingdom: Dorset. :police:
excelent,,,,ai castigat.....respectul meu;daca o sa am nevoie sa caut ceva pe internet pe tine am sa te rog frumos...mari_a
NICOLAE:
., sunt interesata de OZN-uri mai putin de steaguri... Vad ca ai cunostinte temeinice.
la OZN uri ma pricep un pic mai bine decat la femei unde sunt un dezastru :) pur si simplu eram obosit si s a primit permisiunea sa spunem si ,,bune si rele'';da ,familia aceea pe biciclete m a impresionat si mai ales ....micutii :)
valaura11:
Am inteles cum sta treaba cu OZN-urile dar subiectul despre femei se anunta interesant si ar trebui dezbatut pe alt topic... :o
valaura11:
Continui sa postez imagini care sa ne scoata din starea creata de turbulentele atmosferice din acest fevr.
Haideti pe insula Lopud (Croatia)...
In stanga se afla yacht-ul lui Abramovici cu platforma ptr helicopter... :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă