Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
Mari_a:
--- Citat din: NICOLAE din Luni, 06 Februarie 2012, 22:29 ---Raspuns: trebuie sa fie un yacht modern ,de viteza.
--- Terminare citat ---
Bingo! Sa ne uitam si in interior un pic... :o 8)
Ocean Emerald
Mari_a:
Eu am ramas cu ochii la asta :o 8)
Imagini de la lansarea la apa, un filmulet in care vedem si noi cam cine se plimba cu el s.a..... Vreau si io unu miiiiic, miiiiiiiiiiiic :'( Sa-l leg in fundu' gradinii, pe rau, de un tarus...
Ocean Emerald Launch
silviu:
--- Citat din: nicolae ---Apropos Silviu daca citesti acest post,cand ai degand sa faci o vizita in Thailanda anunta ma si pe mine ....te rog frumos.
--- Terminare citat ---
ok! da' sper ca nu esti interesat de turismul sexual si vrei sa mergem acolo (Doamne fereste!) pentru femei, bauturi alcoolice si alte dixtractii conexe >:D sincer, eu sunt interesat mai degraba de muzee, de statuia lu' buddha culcat(singurel), de peisaje... :angel:
buddha care sta culcat singur
NICOLAE:
ok! da' sper ca nu esti interesat de turismul sexual si vrei sa mergem acolo (Doamne fereste!) pentru femei, bauturi alcoolice si alte dixtractii conexe >:D sincer, eu sunt interesat mai degraba de muzee, de statuia lu' buddha culcat(singurel), de peisaje... :angel:
in primul rand m am gandit sa mai fiu cu cineva din romania,si daca a si fi interesaat de turismul sexual,este o crima asta??
silviu:
nu-i o crima. dar imi place sa am o viata organizata.
ia uite, fetele astea te dezorganizeaza una-doua :(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă