Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (302/826) > >>

valaura11:
               Mari_a sa raspund in ordine:
        Nava postata am vazut-o in largul coastei Marii Adriatice. Nici eu nu stiu ce reprezinta deoarece am vazut-o prin binoclu asa cum se vede in poza facuta cu zoom-ul. Presupun ca este o nava militara. Putea sa fie si un OZN deoarece mi-ar fi placut o intalnire de gradul zero  :D
        Mai gasit...pinguinii imi plac mult. Normal ca pinguinii sunt constanteni...se vede cat de compact se straduiesc sa-si mentina grupul ;)...deasemenea si noi care ne chinuim deocamdata sa-l formam...iar cand vom fi puternici (ca niste crabi ce suntem)...vom veni la Bucuresti sa fim o familie... :) 8)

Mari_a:
Ne vedem la carnaval 

Dar drumul, unde ati ascuns drumul?!

NICOLAE:
Ghici ce este?
Raspuns: trebuie sa fie un yacht modern ,de viteza.Are forma aerodinamica ,cabine de locuit pt echipaj sub punte-se vad hublourile,si multe antene pt satelit,de navigatie ,comunicatii etc Ce deruteaza este culoarea cenusie ca la navele militare.Tinand cont ca poza este luata de la distanta,poate sa fie si catamaran si chestia de deasupra sa mareasca rezistenta celor doua corpuri.Si inca ceva forma este design marca  Santierele Fincantieri,cei care au construit si Concordia cel care a fost pus pe uscat de curand.In cazul asta poa sa fie un prototip. :)

NICOLAE:
As fi curioasa despre ce va "vorbeste" voua... si bune, si rele.  :)

Pai cica la inceput un OZN a avut un crash,cam acolo unde s piramidele acum  si din acel moment omenirea s a dezvoltat cu ajutor ,urmatorul pas fiind plecarea spre alte lumi cu nave asa delta dupa ce in prealabil vom sti sa lucram cu a patra dimensiune,timpul.Sa nu ma injurati,va rog.

NICOLAE:
nu s original dar am prieteni originali :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă