Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (301/826) > >>

silviu:
IMAGINI INCREDIBILE LA CONSTANȚA. Oamenii au ieșit la plimbare printre țurțuri uriași

Faleza Cazinoului din Constanța și pasarela pietonală de pe plaja din Mamaia oferă, zilele acestea, niște peisaje fascinante. Din loc în loc s-au format țurțuri uriași.

Caroline:
Hai sa comunicam prin imagini... originale. Am scris scenariul filmuletului de mai jos, initial pentru festivalul Imagina de la Monaco, 2005. Ulterior, clipul a devenit mascota unui proiect cu elevii mei despre simetrie...
Mie, normal, imi spune multe. As fi curioasa despre ce va "vorbeste" voua... si bune, si rele.  :)

En quete de l'absolu - Imagina 2005

micaela:
foarte interesant filmuletul. si ma bucura foarte ca l-ai utilizat ca "mascota" a unui proiect pentru elevi. mereu spun ca trebuie stimulata imaginatia, creativitatea copiilor si nu sa-i limitam la nesfarsit in cerinte dogmatice.
mie-mi sugereaza o "inlantuire" a toate cate sunt printr-o "legitate" comuna, care structureaza totul (in cazul asta ilustrata de simetrie). si-ar mai fi "nimic nu se pierde, totul se transforma".
care sa fie a patra dimensiune?   :D

a! si-mi mai sugereaza ca nickul tau e o anagramare.  :)

rocky:
sint 2 amv-uri (montaje video bazate pe desene animate japoneze) unite in acelasi clip care le-am facut acum citiva ani intr-o tabara tematica; nu au o tema anume, doar o prezentare generala a actiunii si fanteziei din desen - mici preview-uri cu alte cuvinte :)

au unele detalii nefinalizate (avind doar o saptamina la dispozitie sa le fac), dar per total au iesit ok din punctul meu de vedere la cit timp alocat am avut, plus ca lucram cu un soft de editare pe care nu-l folosisem niciodata pina atunci ...

enjoy!

micaela:
ia uite ce de creativi pe forumul asta. si adminu' sta la sevalet...  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă