Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 894014 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

silviu

• Vizitator
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #1500 : Duminică, 05 Februarie 2012, 22:22 »
IMAGINI INCREDIBILE LA CONSTANȚA. Oamenii au ieșit la plimbare printre țurțuri uriași

Faleza Cazinoului din Constanța și pasarela pietonală de pe plaja din Mamaia oferă, zilele acestea, niște peisaje fascinante. Din loc în loc s-au format țurțuri uriași.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1501 : Duminică, 05 Februarie 2012, 22:55 »
Hai sa comunicam prin imagini... originale. Am scris scenariul filmuletului de mai jos, initial pentru festivalul Imagina de la Monaco, 2005. Ulterior, clipul a devenit mascota unui proiect cu elevii mei despre simetrie...
Mie, normal, imi spune multe. As fi curioasa despre ce va "vorbeste" voua... si bune, si rele.  :)

En quete de l'absolu - Imagina 2005

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1502 : Duminică, 05 Februarie 2012, 23:09 »
foarte interesant filmuletul. si ma bucura foarte ca l-ai utilizat ca "mascota" a unui proiect pentru elevi. mereu spun ca trebuie stimulata imaginatia, creativitatea copiilor si nu sa-i limitam la nesfarsit in cerinte dogmatice.
mie-mi sugereaza o "inlantuire" a toate cate sunt printr-o "legitate" comuna, care structureaza totul (in cazul asta ilustrata de simetrie). si-ar mai fi "nimic nu se pierde, totul se transforma".
care sa fie a patra dimensiune?   :D

a! si-mi mai sugereaza ca nickul tau e o anagramare.  :)

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #1503 : Duminică, 05 Februarie 2012, 23:12 »
sint 2 amv-uri (montaje video bazate pe desene animate japoneze) unite in acelasi clip care le-am facut acum citiva ani intr-o tabara tematica; nu au o tema anume, doar o prezentare generala a actiunii si fanteziei din desen - mici preview-uri cu alte cuvinte :)

au unele detalii nefinalizate (avind doar o saptamina la dispozitie sa le fac), dar per total au iesit ok din punctul meu de vedere la cit timp alocat am avut, plus ca lucram cu un soft de editare pe care nu-l folosisem niciodata pina atunci ...

enjoy!

<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1504 : Duminică, 05 Februarie 2012, 23:23 »
ia uite ce de creativi pe forumul asta. si adminu' sta la sevalet...  :)

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
« Răspuns #1505 : Luni, 06 Februarie 2012, 20:23 »
               Mari_a sa raspund in ordine:
        Nava postata am vazut-o in largul coastei Marii Adriatice. Nici eu nu stiu ce reprezinta deoarece am vazut-o prin binoclu asa cum se vede in poza facuta cu zoom-ul. Presupun ca este o nava militara. Putea sa fie si un OZN deoarece mi-ar fi placut o intalnire de gradul zero  :D
        Mai gasit...pinguinii imi plac mult. Normal ca pinguinii sunt constanteni...se vede cat de compact se straduiesc sa-si mentina grupul ;)...deasemenea si noi care ne chinuim deocamdata sa-l formam...iar cand vom fi puternici (ca niste crabi ce suntem)...vom veni la Bucuresti sa fim o familie... :) 8)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1506 : Luni, 06 Februarie 2012, 22:22 »
Ne vedem la carnaval 

Dar drumul, unde ati ascuns drumul?!

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1507 : Luni, 06 Februarie 2012, 22:29 »
Ghici ce este?
Raspuns: trebuie sa fie un yacht modern ,de viteza.Are forma aerodinamica ,cabine de locuit pt echipaj sub punte-se vad hublourile,si multe antene pt satelit,de navigatie ,comunicatii etc Ce deruteaza este culoarea cenusie ca la navele militare.Tinand cont ca poza este luata de la distanta,poate sa fie si catamaran si chestia de deasupra sa mareasca rezistenta celor doua corpuri.Si inca ceva forma este design marca  Santierele Fincantieri,cei care au construit si Concordia cel care a fost pus pe uscat de curand.In cazul asta poa sa fie un prototip. :)

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1508 : Luni, 06 Februarie 2012, 22:51 »
As fi curioasa despre ce va "vorbeste" voua... si bune, si rele.  :)

Pai cica la inceput un OZN a avut un crash,cam acolo unde s piramidele acum  si din acel moment omenirea s a dezvoltat cu ajutor ,urmatorul pas fiind plecarea spre alte lumi cu nave asa delta dupa ce in prealabil vom sti sa lucram cu a patra dimensiune,timpul.Sa nu ma injurati,va rog.

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1509 : Luni, 06 Februarie 2012, 23:18 »
nu s original dar am prieteni originali :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1510 : Marți, 07 Februarie 2012, 10:49 »
Raspuns: trebuie sa fie un yacht modern ,de viteza.

Bingo! Sa ne uitam si in interior un pic...  :o    8) 
Ocean Emerald

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1511 : Marți, 07 Februarie 2012, 12:11 »
Eu am ramas cu ochii la asta  :o   8)
Imagini de la lansarea la apa, un filmulet in care vedem si noi cam cine se plimba cu el s.a..... Vreau si io unu miiiiic, miiiiiiiiiiiic  :'(   Sa-l leg in fundu' gradinii, pe rau, de un tarus...
Ocean Emerald Launch

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1512 : Marți, 07 Februarie 2012, 12:16 »
Citat din: nicolae
Apropos Silviu daca citesti acest post,cand ai degand sa faci o vizita in Thailanda anunta ma si pe mine ....te rog frumos.
ok! da' sper ca nu esti interesat de turismul sexual si vrei sa mergem acolo (Doamne fereste!) pentru femei, bauturi alcoolice si alte dixtractii conexe >:D sincer, eu sunt interesat mai degraba de muzee, de statuia lu' buddha culcat(singurel), de peisaje...  :angel:
buddha care sta culcat singur

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #1513 : Marți, 07 Februarie 2012, 12:37 »
ok! da' sper ca nu esti interesat de turismul sexual si vrei sa mergem acolo (Doamne fereste!) pentru femei, bauturi alcoolice si alte dixtractii conexe >:D sincer, eu sunt interesat mai degraba de muzee, de statuia lu' buddha culcat(singurel), de peisaje...  :angel:

in primul rand m am gandit sa mai fiu cu cineva din romania,si daca a si fi interesaat de turismul sexual,este o crima asta??

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1514 : Marți, 07 Februarie 2012, 13:26 »
nu-i o crima. dar imi place sa am o viata organizata.
ia uite, fetele astea te dezorganizeaza una-doua :(