Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (277/826) > >>

almi_gabi:
pai e atat de rar deschis si nu inteleg de ce   ??? - ar putea fi folosit ca obiectiv turistic si o taxa modica ar asigura ceva venituri care sa permita intretinerea  lui decat sa il deschida vizitarii cand si cand si sa fie o continua buluceala
si am constatat ca la interior scara este destul de spatioasa - aveam impresia ca trebuie sa te strecori - ceva asa ca turnul sfatului din Sibiu
exista si cateva imagini ale  arcului de triumf asa cum a fost el construit initial - avea statui in lateral si era ceva mai inalt

Mari_a:
Pentru ca nu este 'sigur'. Trebuie reabilitat (adica, mai precis consolidat) si asta inseamna (multi) bani. Ii pusesera la un moment dat niste schele, acum vreo 3-4 ani, insa au fost obligati de normele de securitate de la Summitul NATO sa le dea jos. Plus ca se mai cocotau pe ele niste concetateni nemultumiti... Acum am inteles ca vor iar sa se apuce de el...
N-am apucat niciodata sa-l vizitez. Mie zona imi evoca Spitalul Elias, unde n-am petrecut chiar cele mai frumoase zile din viata mea...

Saturnianul:

--- Citat din: Mari_a din Vineri, 02 Decembrie 2011, 17:09 ---E tot pe banca, tot asteapta!

--- Terminare citat ---
A ajuns schelet sau nu inca?  :D

--- Citat din: Mari_a din Vineri, 02 Decembrie 2011, 17:09 ---Si pe Maja cum o vrei? Imbracata sau dezbracata ?  :P

--- Terminare citat ---

Frumoasa si asa, si asa! Da' cine e Maja?!

Mari_a:
Mai are ceva-ceva! Asa, ca de-o supa!  :P

Pai cine stie cine e Maja?! Cea care i-a pozat. Nu se cunoaste cu exactitate - o ducesa vaduva (de Alba) pe care el o mai 'consola' din cand in cand, ori una din metresele celui care i-a comandat tabloul...

Altul care-mi place: The Spell

Era un cantec din anii '50 - I Put a Spell on You - pe care il canta intr-un mare fel Marilyn Manson... (La ce carti citesti, ma mir ca nu asculti Marilyn Manson  :P  :D )

Mari_a:
Mi-a zis cineva ca pe topicul asta am postat numai "uratenii"  ???
Uite si ceva frumos, gingas, gratios, mladios ...   8)

Swan Lake  ;D

(s-o fac mai mare? poate vreti sa o puneti pe desktop...)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă