Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (258/826) > >>

almi_gabi:
ce sa raspunzi la o fotografie de 4,3 mil $   ???

PS. stii ce greu e sa prind miscarea? pe asta l-am vazut de mai departe si l-am "prins" prin luneta masinii

Mari_a:
Astia or pleca vreodata de-acolo?  :o   Poze facute la interval de o saptamana. Pasiunea-i pasiune!

almi_gabi:

--- Citat din: Mari_a din Duminică, 13 Noiembrie 2011, 16:08 ---Astia or pleca vreodata de-acolo?  :o   Poze facute la interval de o saptamana. Pasiunea-i pasiune!
....

--- Terminare citat ---

pai cand so' termina pestele  ;D
 si apoi cica relaxeaza - am incercat si eu dar pe mine asa de tare m-a scos din sarite  :o sa stau sa ma uit la nus' ce pluta incat am zis nu-i de mine

varsator38:
nu am o foto potrivita pentru perioada aceasta...poate aveti voi!
a "nins" cu frunze...totul e "golas"..."miroase" a zapada!

Mari_a:
Cate meleoane? Hm... Ale mele sunt inestimabile!

Din bube, mucegaiuri si noroi, iscat-am frumuseti si preturi noi

Unde-ti stau picioarele...                                                      Orice urs ajunge...

Cum canta Led Zeppelin: communication breakdown   ( )

HELL YEAAAAAH!  Fumatori – ca uite un muc. Or fi folosit tot pachetul o data, pe-aici, prin boscheti? Cam lipsiti de capacitatea de a efectua un lucru mecanic, vad ca au avut nevoie de energizante!... Ea sigur e blonda – d-aia de se imbraca toata-n roz. Ii plac capsunii. Care o avea diabet? Cred ca nici unu’… N-a fost HELL-ul destul de... fierbinte. Da’ sigur sunt 'telectuali: uite un pix!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă