Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (252/826) > >>

Saturnianul:

--- Citat din: Manfred din Joi, 10 Noiembrie 2011, 22:03 ---Asa e ai dreptate, sint doua topice dar amindoua cu titluri restrictive, specializate pe domenii. Unul in care nu e voie decit cu "peisaje" altul la care trebuie musai sa fie o "discutie" prin imagini.

--- Terminare citat ---

Manny cred ca pur si simplu avem o diferenta de interpretare aici. Si, fara suparare, interpretezi prea restrictiv denumirile acestor 2 topice. In ce priveste topicul celalalt, discutia in sine o reprezinta pozele. Nu inseamna ca musai puse niste poze care sa creeze discutii pe marginea lor. Ci doar discutii intre poze daca vrei :)

Cit priveste "Peisaje - natura in imagini" da, asta e limitat la peisaje. Si ultima fata postata de tine e un peisaj natural superb  :D La urma urmelor, si noi oamenii facem parte tot din natura. Mai ales cind ne pozam in sinul ei :) Deci, daca ti-e teama ca vei fi offtopic pe unul din acestea doua, nu prea ai cum :)

Eu zic sa nu ne mai impiedicam de amanunte acolo unde nu e cazul si sa lasam ochiul sa se bucure de ceea ce altii au considerat a fi frumos vazut prin obiectivul lor.

--- Citat din: Manfred din Joi, 10 Noiembrie 2011, 22:03 ---Ai dreptate si cu "howgh", asa e in engleza stiu pentru ca si mie mi-a placut mult Karl May.  :) Dar tot in copilarie mai citeam cu frenezie o revista franceza, Pif, si cu mult amuzament savuram replicile indienilor translatate in franceza in benzile lor desenate  "Loup Noir" ori "Capitaine Apache" si in care indienii nu mai  spuneau howgh ci..."hugh"  ;D ;D

--- Terminare citat ---

Deci pina la urma trebuie sa aflam cum spuneau indienii, nu cum traduceau englezii, francezii... :D

Saturnianul:
The Blue Eye. Is watching you...

Saturnianul:
Manny, uite un indian (contemporan, ce-i drept) pentru tine. Ca tot discutam pe topicul celalalt... Acu nu stiu daca e apas, comanche, mescalero. Poate stii tu :)

PS: Sper ca nu te superi ca ti-am inventat un nick la nick si iti zic Manny. E un personaj din Ice Age care mi-e tare simpatic  ;D

julia:
asta cred ca-i de la hollywood

Manfred:

--- Citat din: Saturnianul din Joi, 10 Noiembrie 2011, 23:13 ---Si ultima fata postata de tine e un peisaj natural superb  :D
Deci, daca ti-e teama ca vei fi offtopic pe unul din acestea doua, nu prea ai cum :)

--- Terminare citat ---

A, fata da, e si ea in cadru... :) dar mai e si trunchiul ala de copac (stii ca imi plac :)), apa, padurea, natura...ce mai, peisaj in toata regula!. Nu e off topic deloc. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă