Sunt doar doua topice: asta, dedicat peisajelor, si celalalt pentru de toate. E prea multe?
Sau ne-apucam de jucat "gramada cere virf"? 
Si e "Howgh", nu "Hugh" (de la Karl May citire). Ca am rupt (la propriu) Winnetou si Old Surehand de cit le-am citit in adolescenta. Voiam sa ma fac piele rosie!
Asa e ai dreptate, sint doua topice dar
amindoua cu titluri restrictive, specializate pe domenii. Unul in care nu e voie decit cu "peisaje" altul la care trebuie musai sa fie o "discutie" prin imagini. Discutia presupune dialog, dezbatere, deci imaginea aia sa fie adaptata pt. asa ceva. Or un artist, fie el si amator, nu are neaparat dorinta ori poate n-are putirinta de "discutie". Poate fotografia lui nu se ridica atit de sus si e descurajat din start s-o posteze. Artistul (si toti sintem un pic artisti, nu?

) vrea in primul rind sa se exprime pe
sine si nu neaparat sa provoace o dezbatere.
Ai dreptate si cu "howgh", asa e in engleza stiu pentru ca si mie mi-a placut mult Karl May.

Dar tot in copilarie mai citeam cu frenezie o revista franceza, Pif, si cu mult amuzament savuram replicile indienilor translatate in franceza in benzile lor desenate "Loup Noir" ori "Capitaine Apache" si in care indienii nu mai spuneau howgh ci..."hugh"

Niste ani mai tirziu m-am amuzat la fel de bine de o frantuzoaica atunci cind a cerea in engleza "otshocla" (avea o pronuntie de un comic incredibil) si nu pricepea niciodata nimeni ce voia. E voia "hot chocolate"