Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
Manfred:
--- Citat din: janeta din Duminică, 30 Octombrie 2011, 12:10 ---asa este , Manfred, stie Grig ce sa foloseasca pentru a pune lumina in valoare :D :D :D
--- Terminare citat ---
Asta mi-a placut mult. :) Foarte adevarat si frumos spus!
Manfred:
--- Citat din: julia din Duminică, 30 Octombrie 2011, 12:41 ---ntz... bag seama ca w-s ala era numai pt barbati.
ps: cum sa stai in apa aia dezbracata, si pe piatra?!? nici nu era macar la soare...
--- Terminare citat ---
Nuuu, au fost si fete prezente (exceptind modelele desigur). Dupa cum se vede in foto de mai jos.
Privitor la munca modelelor ai dreptate, uneori nu e usoara de loc.
Sa stai, de ex. in cascada unui riu rece de munte si sa ai si o figura extaziata.... :) Desi e posibil ca socul termic sa-ti dea anumite senzatii pe care nu ti le cunosteai. :)
Manfred:
S-a cam incins topicul asta...
Mi se pare mie sau incepe sa fie tot mai multa lume pasionata de fotografie? :)
balanta:
si eu in devenire!!!
almi_gabi:
--- Citat din: Manfred din Duminică, 30 Octombrie 2011, 17:10 ---Mi se pare mie sau incepe sa fie tot mai multa lume pasionata de fotografie? :)
--- Terminare citat ---
se face din ce in ce mai multa reclama aparatelor de fotografiat si apar tot felul de site-uri pentru fotografi - amatori sau profesionisti - incat e normal sa incerce fiecare sa vada cum este sa te "joci" cu aparatul foto
si au tot aparut in ultima vreme atatea "promotii" la aparatele foto si lumea a inceput sa calatoreasca mai mult - sa vada mai mult - sa vrea sa pastreze amintiri de peste tot
vorba unui amic - hai ca am ajuns inapoi, sa ma uit la poze sa vad si eu pe unde am calatorit ;D
nici eu nu prelucrez fotografiile - nici macar nu m-am "ostenit" sa instalez programul de editare pe care l-am primit odata cu aparatul :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă