Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (233/826) > >>

janeta:

--- Citat ---trebuie sa constatam live ;)
esti de acord?
--- Terminare citat ---

cu mare drag , numa` ca trebe sa asteptam pana la vara . pana atunci , iaca ce ati putea vedea atunci la Valea Marului :

janeta:

--- Citat ---Uite o imagine de la workshop-ul de acum doi ani realizat de Grig,  un fotograf din Timisoara care imi place mult.
--- Terminare citat ---

off , daca ar reusi sa ma faca si pe mine sa arat ca personajul feminin din fotografia postata de tine , Manfred , parca-parca m-as incumeta sa particip si eu la un workshop realizat de fotograful acela din Timisoara :D.
tare mi-e teama , insa , sa nu-i vina vreo idee in a realiza un alt soi de poza . ceva asemanator cu :

varsator38:

--- Citat din: janeta din Joi, 27 Octombrie 2011, 14:05 ---cu mare drag , numa` ca trebe sa asteptam pana la vara .

--- Terminare citat ---

ok Janeta,dar ce departe e vara :(...dar cum se spune..."rabdare si tutun!" ;)
Manfred vad ca "s-a retras"de la a face fotografii la fata locului,asa ca trebuie sa gasim doritori ;)...pana la vara i-om gasi noi :)

Manfred:
Nu, nu m-am retras deloc :) Astept iarna, vara, toamna, primavara, orice vreti voi! :)

almi_gabi:

--- Citat din: Manfred din Joi, 27 Octombrie 2011, 14:04 ---"Ceaunul" e o blenda si are rolul de a dirija lumina ambientala spre subiect. Tot secretul unei fotografii reusite sta in principal in lumina si abia apoi in priceperea fotografului, aparat, etc.
Poti folosi ca blenda orice suprafata alba, chiar si o placa de polistiren.

--- Terminare citat ---

multam pentru ajutor
binenteles ca m-am dus acasa si am incercat sa vad cum functioneaza - am luat toate tavile  ;D de prin casa - de metal - de plastic - si tot ce am gasit alb  ;D pe la indemana si am inceput sa ma "joc"  cu lumina  8) - binenteles ca asa era - se vedea clar ca se "lumineaza" suprafata respectiva - si uite asa din "tava in tava" imi aduc aminte ca in copilarie ne jucam asa cu obiecte metalice si oglinzi "bagand" raze de lumina in ochii profesorilor - si ma gandesc eu - frumos imi sade sa nu stiu ca stiu  :-\ - ce inseamna  cand neuronul e "supraincarcat"  ;D

si o fotografie cu si despre apa  ;D 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă