Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 907924 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

varsator38

• Vizitator
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #1155 : Joi, 27 Octombrie 2011, 10:36 »

manfred , dragule , confunzi Poiana Marului ( despre care vorbea Varsator38) cu Valea Marului care e in Arges , langa Pitesti . adica taman acolo unde am eu o casuta intrun varf de deal  :D

iaca o poza facuta acolo ( la Valea Marului ) intro seara de octombrie anul acesta . o postez ca sa vedeti si voi ceva putin...ciudat .
click pe poza pentru a o mari

da,ai dreptate Janeta...e vorba de Poiana Marului,nu de Valea Marului...cu toate ca,sigur peisajele sunt  de deosebite in ambele locuri.
trebuie sa constatam live ;)
esti de acord?
iar Manfered obligatoriu sa faca fotografii la fata locului sa ne elucidam ;).

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #1156 : Joi, 27 Octombrie 2011, 13:06 »
Ha, am scris Valea Marului in loc de Poiana Marului, Janeta e de vina!  :) :) Ce ti-e si cu mintea omului... :) :) :) :)

Eu insa voiam sa scriu despre acea Poiana Marului de linga Caransebes, acolo era workshopul despre care vorbeam.

Uite o imagine de la workshop-ul de acum doi ani realizat de Grig,  un fotograf din Timisoara care imi place mult.
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #1157 : Joi, 27 Octombrie 2011, 13:44 »
O banca goala asteapta intr-un parc....

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1158 : Joi, 27 Octombrie 2011, 13:51 »
......
Uite o imagine de la workshop-ul de acum doi ani realizat de Grig,  un fotograf din Timisoara care imi place mult.

am si eu o nelamurire si n-am pe cine sa intreb - la ce foloseste "ceaunul" ala de il tine domnu in brate - si vorbesc serios - am tot vazut la shooting-urile de portret  astfel de "vele" si nu m-am lamurit care e scopul lor  ???

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #1159 : Joi, 27 Octombrie 2011, 14:04 »
"Ceaunul" e o blenda si are rolul de a dirija lumina ambientala spre subiect. Tot secretul unei fotografii reusite sta in principal in lumina si abia apoi in priceperea fotografului, aparat, etc.
Poti folosi ca blenda orice suprafata alba, chiar si o placa de polistiren.

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #1160 : Joi, 27 Octombrie 2011, 14:05 »
Citat
trebuie sa constatam live ;)
esti de acord?

cu mare drag , numa` ca trebe sa asteptam pana la vara . pana atunci , iaca ce ati putea vedea atunci la Valea Marului :

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #1161 : Joi, 27 Octombrie 2011, 14:13 »
Citat

off , daca ar reusi sa ma faca si pe mine sa arat ca personajul feminin din fotografia postata de tine , Manfred , parca-parca m-as incumeta sa particip si eu la un workshop realizat de fotograful acela din Timisoara :D.
tare mi-e teama , insa , sa nu-i vina vreo idee in a realiza un alt soi de poza . ceva asemanator cu :

varsator38

• Vizitator
« Răspuns #1162 : Joi, 27 Octombrie 2011, 14:14 »
cu mare drag , numa` ca trebe sa asteptam pana la vara .

ok Janeta,dar ce departe e vara :(...dar cum se spune..."rabdare si tutun!" ;)
Manfred vad ca "s-a retras"de la a face fotografii la fata locului,asa ca trebuie sa gasim doritori ;)...pana la vara i-om gasi noi :)

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #1163 : Joi, 27 Octombrie 2011, 14:18 »
Nu, nu m-am retras deloc :) Astept iarna, vara, toamna, primavara, orice vreti voi! :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1164 : Vineri, 28 Octombrie 2011, 14:00 »
"Ceaunul" e o blenda si are rolul de a dirija lumina ambientala spre subiect. Tot secretul unei fotografii reusite sta in principal in lumina si abia apoi in priceperea fotografului, aparat, etc.
Poti folosi ca blenda orice suprafata alba, chiar si o placa de polistiren.

multam pentru ajutor
binenteles ca m-am dus acasa si am incercat sa vad cum functioneaza - am luat toate tavile  ;D de prin casa - de metal - de plastic - si tot ce am gasit alb  ;D pe la indemana si am inceput sa ma "joc"  cu lumina  8) - binenteles ca asa era - se vedea clar ca se "lumineaza" suprafata respectiva - si uite asa din "tava in tava" imi aduc aminte ca in copilarie ne jucam asa cu obiecte metalice si oglinzi "bagand" raze de lumina in ochii profesorilor - si ma gandesc eu - frumos imi sade sa nu stiu ca stiu  :-\ - ce inseamna  cand neuronul e "supraincarcat"  ;D

si o fotografie cu si despre apa  ;D 

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1165 : Vineri, 28 Octombrie 2011, 14:57 »
Citat din: manfred
si mie imi place mult. imaginea.

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #1166 : Vineri, 28 Octombrie 2011, 23:35 »
Da, au fost multe imagini placute acolo. :)

julia

• Vizitator
« Răspuns #1167 : Duminică, 30 Octombrie 2011, 07:25 »
daca tot e cu si despre apa, o imagine care mie mi se pare foarte placuta si ma duce cu gindul la relaxare

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #1168 : Duminică, 30 Octombrie 2011, 11:18 »
Ca tot veni vorba din nou despre apa, uite inca doua imagini de la acelasi workshop al lui Grig. Nu-i asa ca stie sa foloseasca lumina? :) Ma refer la fotografia alb-negru.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1169 : Duminică, 30 Octombrie 2011, 11:25 »
Citat din: Manfred
Nu-i asa ca stie sa foloseasca lumina?
categoric! 8)