Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
Mari_a:
Eu cu fotografia sunt paralelă. Mai bine zis cu fotografiatul. Dar îmi place să urmăresc ce fac alţii (nu prea am avut parte în ultimul timp...). In link-ul acela cu Ferentari e interesant de văzut cum/ce a văzut/pozat/interpretat fiecare fotograf...
Nikki Sixx, un muzician american, basist la Mötley Crüe şi Sixx:A.M., e un mare pasionat de fotografie. Are unele făcute prin Rusia absolut superbe. Uite una cuminte de-a lui, pe care a pus-o de curând pe net: se cheamă sex
almi_gabi:
mari, te tii de sotii ;D
am constatat si eu in timp ca "fotografia" - este mai complicata decat credeam - daca ai sa te uiti - la multe din pozele din link-ul dat de julia sub fotografie sunt si datele "tehnice" - parametrii in care a fost facuta poza - acolo e un mare mister si pentru mine :o- mai apelez la prietenul meu "goagal" - dar de multe ori mai mult incurca decat descurca ;D
dintre cei care au poze acolo mie mi-a placut serban vornicu - iar ultima lui fotografie - acea "reclama" la dezlegari si spargerea farmecelor" mi se pare reprezentativa pentru "spiritul" ferentariului ;D
luciamanta:
Castelul Hohenzollern din Germania (Baden-Wurttemberg)
Acest castel de poveste a fost scaunul istoric al regilor Prusiei si imparatilor germani. Originea sa dateaza din Evul Mediu – a fost construit in secolul XI, distrus complet in 1423 si reconstruit in 1461. Panorama vazuta din castel, situat in varful Muntelui Hohenzollern (855 m), este la fel de fascinanta precum castelul in sine. Este situat la aproximativ 50km Sud de Stuttgart, capitala statului Baden-Wurttemberg.
julia:
--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 23 Septembrie 2011, 13:04 ---dintre cei care au poze acolo mie mi-a placut serban vornicu - iar ultima lui fotografie - acea "reclama" la dezlegari si spargerea farmecelor" mi se pare reprezentativa pentru "spiritul" ferentariului ;D
--- Terminare citat ---
Dl. Vornicu si-a ales ca tema oamenii si s-a oprit mai mult asupra lor. am avut si eu o excursie in care am optat pt o singura tema:
http://www.orasul.ro/gallery/publicview/2986
Manfred:
Pentru ca Jul (cel mai curajos fotograf, dealtfel) nu s-a incumetat noaptea in Ferentari m-am incumetat eu.
Desigur, in "Ferentariul" meu. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă