Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 895179 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

julia

• Vizitator
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #1080 : Marți, 20 Septembrie 2011, 22:54 »
dar asta nu e o singura fotografie, ci mai multe atasate

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #1081 : Miercuri, 21 Septembrie 2011, 08:27 »
da, jul poza din Vancouver este formata din mai multe poze si efectul este fain  ;D

tu pe cand ne arati o poza panoramata ? - a "ferentariului"...poate  ;D 8)

julia

• Vizitator
« Răspuns #1082 : Miercuri, 21 Septembrie 2011, 16:38 »
pai bine gabi tu tii cu ursu ?!??

rideti voi dar sa stiti ca ferentari e un cartier cu casute ingrijite, curticele cu bolta cu vita, sunt acolo familii la a treia generatie care nu s-ar gindi deloc sa se mute. sunt doua “oaze” de senzatii tari: zabrauti si viltoarei, de care toata lumea a auzit si se teme, seamana a ghetto-uri, dar ... totusi e pacat sa denigram un intreg cartier cu istoria lui din cauza lor.

mai multe imagini daca doriti gasiti aici: http://www.orasul.ro/excursiifoto/view/ferentari-2011.html

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #1083 : Miercuri, 21 Septembrie 2011, 18:18 »
m-am uitat jul - imi place cea cu sarma ghimpata si cea cu acel gard juma clar juma blurat ( la ceilalti fotografi revin mai tarziu sa ma uit)
sunt convinsa ca ferentariul este un cartier ca oricare altul din Bucuresti cu bune si rele  - doar ca i s-a dus "faima" ca-i "rau famat"  ;D

julia

• Vizitator
« Răspuns #1084 : Joi, 22 Septembrie 2011, 20:19 »

am asa o senzatie de liniste cind privesc poza asta...

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #1085 : Vineri, 23 Septembrie 2011, 08:34 »
Eu cu fotografia sunt paralelă. Mai bine zis cu fotografiatul. Dar îmi place să urmăresc ce fac alţii (nu prea am avut parte în ultimul timp...). In link-ul acela cu Ferentari e interesant de văzut cum/ce a văzut/pozat/interpretat fiecare fotograf...
Nikki Sixx, un muzician american, basist la Mötley Crüe şi Sixx:A.M., e un mare pasionat de fotografie. Are unele făcute prin Rusia absolut superbe. Uite una cuminte de-a lui, pe care a pus-o de curând pe net: se cheamă sex

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #1086 : Vineri, 23 Septembrie 2011, 13:04 »
mari, te tii de sotii  ;D
am constatat si eu in timp ca "fotografia" - este mai complicata decat credeam - daca ai sa te uiti - la multe din pozele din link-ul dat de julia sub fotografie sunt si datele "tehnice" - parametrii in care a fost facuta poza - acolo e un mare mister si pentru mine  :o- mai apelez la prietenul meu "goagal" - dar de multe ori mai mult incurca decat descurca  ;D
dintre cei care au poze acolo mie mi-a placut serban vornicu - iar ultima lui fotografie -  acea "reclama" la dezlegari si spargerea farmecelor" mi se pare reprezentativa pentru "spiritul" ferentariului  ;D

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1087 : Vineri, 23 Septembrie 2011, 15:54 »

Castelul Hohenzollern din Germania (Baden-Wurttemberg)

Acest castel de poveste a fost scaunul istoric al regilor Prusiei si imparatilor germani. Originea sa dateaza din Evul Mediu – a fost construit in secolul XI, distrus complet in 1423 si reconstruit in 1461. Panorama vazuta  din castel, situat in varful Muntelui Hohenzollern (855 m), este la fel de fascinanta precum castelul in sine. Este situat la aproximativ 50km Sud de Stuttgart, capitala statului Baden-Wurttemberg.

julia

• Vizitator
« Răspuns #1088 : Vineri, 23 Septembrie 2011, 16:45 »
dintre cei care au poze acolo mie mi-a placut serban vornicu - iar ultima lui fotografie -  acea "reclama" la dezlegari si spargerea farmecelor" mi se pare reprezentativa pentru "spiritul" ferentariului  ;D

Dl. Vornicu si-a ales ca tema oamenii si s-a oprit mai mult asupra lor. am avut si eu o excursie in care am optat pt o singura tema:

http://www.orasul.ro/gallery/publicview/2986

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #1089 : Vineri, 23 Septembrie 2011, 23:06 »
Pentru ca Jul (cel mai curajos fotograf, dealtfel) nu s-a incumetat noaptea in Ferentari m-am incumetat eu.
Desigur, in "Ferentariul" meu.  :)
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #1090 : Vineri, 23 Septembrie 2011, 23:10 »
In cele din urma am gasit si un rechin. Mi l-am facut medalion. :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #1091 : Sâmbătă, 24 Septembrie 2011, 05:12 »
pai, bine - turnu sfatului, piata mare, piata mica , catedrala evanghelica, podul minciunilor (d'asta imi esti  8)) - "centriul" vechi al Sibiului - zici tu "ferentariul" tau  8)

da sa stii ca straduta ceea ingusta de-mi placea mie cu umbra - si acum ma "momesti" cu ea noaptea  ;D - nu stiu unde-i  ???

Offline Manfred

• Hero Member
« Răspuns #1092 : Sâmbătă, 24 Septembrie 2011, 12:11 »
Glumeam si eu, almi_gabi, ala a fost "ferentariul" in care am avut eu curaj să merg noaptea! :)

Ceea ce iti place tie (si mie) e un pasaj nu departe de podul minciunilor dar e un pic mai ferit si deci si mai necunoscut.

Interesanta fotografia postată de Maria, cu cele doua Leica a băsarului de la Motley Crue. Am senzaţia că am mai văzut-o, cindva, demult. E veche fotografia?

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1093 : Sâmbătă, 24 Septembrie 2011, 16:58 »
M-a prins înserarea în centrul Buzăului...

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1094 : Sâmbătă, 24 Septembrie 2011, 17:02 »
Manastirea GAI - Sf. Simeon Stalpnicul din Arad