Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (205/826) > >>

Manfred:
Ai dreptate, marcutza :)

janeta:
ti se taie rasuflarea , nu alta... frumos , magnific , dar eu tot prefer sa-i stiu doar acolo la ei si nu misunand din ce in ce mai des si din ce in ce mai multi exagerat de aproape de mine ;D

http://worldphotocollections.blogspot.com/2010/08/hanging-temple-shanxi-province-in-china.html

Manfred:
un pescar multumit.

almi_gabi:
cele 2 poze - asta cu pescarul ( tu esti?  ???) si cea de mai sus cu pomul uscat mi se par realizate cam in acelasi loc
ambele is faine = da' cea cu pomul mi-a placut mai mult ca partea de apropiere (copacul dezradacinat si uscat) este cenusie si malul de vizavi cu vegetatie are culoare si soare 

Manfred:
Nu-s eu pescarul, desi omul parea atit de multumit incit mi-as fi dorit un pic sa fiu! :)

Da, ai perfecta dreptate almi_gabi, poza cu copacul e muult mai buna, ora destul de devreme la care am facut-o, cind copacul e in partea intunecata a "lumii" acolo unde soarele nu poate ajunge (inca) in contrast cu malul opus ce pare o promisiune de culoare ii da un efect interesant. Si mai e ceva frumos si pozitiv, reflexele de culoare ale vegetatiei in apa linistita a Dunarii.
Gata, m-am laudat destul! :)
Glumesc, de fapt e meritul locului, al clipei, al luminii si al intimplarii ca eu m-am nimerit atunci pe acolo. 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă