"tortionara" de serviciu s-a intors!
draga mea, tu nu vrei sa stii din ce consta meniul meu in ultima vreme! 
am ajuns in stadiul in care nu ma mai poate mira nimic. incearca-ma!
so, care-i meniul?

Pai, asa fac si eu. Gratie maica-mii, care tine gradina updated, toate cele de-ale gurii se rup si se-aduc de la gradina in ziua in care se si gatesc.
Pana si iaurtul din sosul de usturoi e lapte prins din lapte crud, direct de la producatori. Daca tot am zis ca fac downshifting, ma indrept incet-ince spre row si vegan...
Caroline, te invidiez ca savurezi produse naturale, crescute in gradina.

stiu, nu-i un sentiment deloc inaltator

, dar, avand in vedere ce nebunii de fructe si legume ne servesc comerciantii, chiar esti o norocoasa. Mi-a adus cineva niste rosii de gradina de la tara, doamne! o nebunie! carnoase, gustoase cum mancam in copilarie la bunicii mei.
Frigaruile le-am asezonat cu un sos facut din iaurt cu usturoi pisat si castraveti din gradina tocati marunt-marunt, plus cateva fire de marar rupte cu mana si aruncate-n graba acolo iar pastravii i-am completat cu Feteasca alba de Samburesti bruuuumata!
asta cred ca-i sos tzatziki....merge fain cu carnea la gratar, dar si cu cartofii la cuptor
