Aici se discuta > Subiecte generale

Reteta Zilei

<< < (183/261) > >>

Caroline:
Nici eu...  :crazy2:

Guesswho:

--- Citat din: almi_gabi din Joi, 24 Mai 2012, 09:01 ---guess, deja ma gandeam ca ai cam lipsit de la reteta ultima saptamana  :)

--- Terminare citat ---
gabi, abia acum am citit postarea ta. da, am cam lipsit de la reteta pt ca.....am mancat in ultimele zile gatit de altii!!!  :thumbup:
ma gandesc la ceva pt diseara....poate va fac sa poftiti si voi  ^-^

Guesswho:
Am promis ca revin cu ceva bun pentru seara asta, asa ca iata ce am pregatit:
Rulada din piept de pui cu cascaval si ciuperci, reteta aici  http://dana2dor.blogspot.com/2008/09/rulouri-din-piept-de-pui-cu-cascaval-si.html
si am mai facut niste fasole batuta ca mi s-a facut pofta. reteta mea e diferita de cea originala, o scriu si aici si v-o recomand, e mai gustoasa decat reteta simpla.
Deci, fierb in apa cu ulei o ceapa tocata marunt si un morcov dat prin razatoarea mica pana se inmoaie bine. Pun in robot fasolea fiarta ( azi am luat o conserva de fasole boabe din alea mari) si adaug ceapa cu morcovul, sare, piper dupa gust si un catel de usturoi pisat. Mixez ingredientele si adaug ulei pana capata o consistenta cremoasa.
Io o servesc cu crackers si gogosari in suc de rosii.
Pentru desert am pregatit profiterol...yummy!

Caroline:
Guesswho, as zice ca tu gatesti in fiecare zi, 3 mese pe zi si de fiecare data altceva?!  :o
Poza cu profiterolul se potriveste bine cu motto-ul tau de dedesubt.  ;)

Guesswho:
nu, Caroline, nu gatesc de 3 ori/zi, ci doar o data, pentru seara.
cand gatesc o ciorba, avem pentru doua zile, dar regula e ca gatesc in cantitati mici, cat sa ne ajunga pt o masa, maxim 2. ne-am invatat asa, sa alternam meniurile si acum are mama probleme cu fii-meu cand mai sta pe la ea si cand ii da de 2 ori aceeasi mancare  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă