Aici se discuta > Subiecte generale

Reteta Zilei

<< < (180/261) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: luciamanta din Vineri, 11 Mai 2012, 13:48 ---Mâine voi fi gospodină, azi nu.

--- Terminare citat ---

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 12 Mai 2012, 17:54 --- :thumbup:

--- Terminare citat ---

in fiecare zi  imi spun asta    :magic:

Guesswho:
daca tot sunt odihnita, m-am gandit ca n-are rost sa ma obosesc prin bucatarie  ;D, asa ca in seara asta voi comanda ceva acasa. N-am mai mancat demult spaghete milanese si-mi suna tare bine, fii-meu vrea pizza, normal  ;D, iar la desert am sa iau un profiterol si eclere, cele mai bune din oras. Deja mi-e pofta, ma duc sa comand  ^-^

Guesswho:
azi i-am indeplinit dorinta piticului, sa-i fac un chec si cativa Barni, asa ca ne-am apucat de treaba in echipa. ne-am jucat in forme de ursuleti cu coca alba, el le-a facut labute si urechi cu cacao, le-a pus nume, le-a gasit si grade de rudenie  :D. m-a uimit cata imaginatie are!  :smitten: procesul tehnologic a fost nostim, blatul de lucru arata cam dezastruos cand am terminat de pus in tavi, dar ne-am distrat foarte bine. la curatenie, normal, am ramas doar eu  ;D

almi_gabi:

--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 16 Mai 2012, 16:50 ---... blatul de lucru arata cam dezastruos cand am terminat de pus in tavi ....
--- Terminare citat ---

doar blatu'? e bine daca restul bucatariei a scapat de dezastru ;D

Guesswho:
gabi, am demarcat cu atentie zona de dezastru de restul bucatariei. am mai iesit din perimetru, dar nu cu mult ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă