Aici se discuta > Subiecte generale

Reteta Zilei

<< < (177/261) > >>

almi_gabi:
guess, se vede ca n-ai mai mai dat de mult nici o reteta! trecusem cu totii pe regim  :magic:

Guesswho:
da, am vazut ca n-ati mai mancat cam de multisor (sau n-ati vrut sa impartim ca fratii aici cate-o idee  ;D). revin in forta cu ceva bunatati, cica tre` sa mai pun ceva carne pe mine... :D

luciamanta:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 04 Mai 2012, 21:03 ---am descoperit anul trecut la Kaufland ceafa de porc marinata provence, cu ierburi si usturoi, e o nebunie. asa ca in seara asta am pregatit doua bucati pe gratar cu salata...yummy, foarte bun a fost!

--- Terminare citat ---
Guesswho, multumesc pentru informartie. O să o pun in practică. Sincer vorbind, nu stiu cand ai timp sa te ocupi de toate: facultate, copil, gătit, forum, cumpărături, etc. Esti supersonică! :) :-*

Guesswho:

--- Citat din: luciamanta din Sâmbătă, 05 Mai 2012, 07:22 ---Guesswho, multumesc pentru informartie. O să o pun in practică. Sincer vorbind, nu stiu cand ai timp sa te ocupi de toate: facultate, copil, gătit, forum, cumpărături, etc. Esti supersonică! :) :-*

--- Terminare citat ---

sper sa-ti placa, lucia, e vorba de gusturi  :). arata cam verde carnea cand o cumperi din cauza sosului in care sta la marinat, dar miroase f bine, iar gustul e fantastic. de fiecare data cand am luat am nimerit carnea f frageda.
facultate nu mai fac, imi ajung 21 de ani de scoala  ::)
iar de restul tre` sa ma ocup ca sunt toate "la pachet", nu am de ales si nici cu cine le imparti...deocamdata.  :angel:

pe la 3 suntem invitati la un gratar la curte, asa ca ma apuc de pregatit ceva special. am gasit cosuletele astea din parmezan care mi se par f faine, asa ca de salata si cosulete ma ocup io.
reteta aici http://www.bubulinagospodina.com/cosulete-salata-caesar/ (ale noastre vor fi umplute doar cu salata, carnea o papam separat  ;))

Guesswho:
azi mi-a placut sa-mi petrec ceva timp prin bucatarie si am gatit cateva bunatati: ciorba de perisoare, parjoale, orez dupa reteta proprie, e singurul care-mi place (ceapa, un ardei gras rosu, marar si orez, ulei, sare piper) si indata merg sa fac niste crispy din piept de pui cu salata de varza, ultimele-s pentru cina.  ^-^

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă